Διαβατά: Πήγαινε την έγκυο σύζυγό του σε νοσοκομείο και συγκρούστηκε με τρένο

Διαβατά: Πήγαινε την έγκυο σύζυγό του σε νοσοκομείο και συγκρούστηκε με τρένο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απερισκεψία 50χρονου οδηγού αγροτικού αυτοκινήτου σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση, ο οποίος παραβίασε τη μπάρα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη αμαξοστοιχία και να βρει τον θάνατο η έγκυος συνοδηγός του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 2:00 το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του λευκού Ι.Χ. αγροτικού αυτοκινήτου παραβίασε την φυλασσόμενη διάβαση, περίπου 8 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στα Διαβατά. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα seleo.gr, ο 50χρονος μετέφερε την έγκυο σύζυγό του σε νοσοκομείο και η βιασύνη του τον οδήγησε στην μοιραία απερισκεψία.

Η σύγκρουση με την αμαξοστοιχία IC 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη, ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η εγκυμονούσα γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην 20η εβδομάδα της κύησης και να τραυματιστεί ο 50χρονος οδηγός. Μάλιστα, το τρένο προσέκρουσε με το αγροτικό αυτοκίνητο από την πλευρά του συνοδηγού, όπου καθόταν η άτυχη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το έμβρυο, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφεραν. Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Όσον αφορά στον 50χρονο οδηγό του οχήματος, διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Σϋμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική, με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα