Βόλος: Το Facebook είχε γίνει κόλαση για 40χρονη, η απίστευτη ιστορία από πίσω

Η 40χρονη κατέφυγε στην Εισαγγελία Βόλου, καταθέτοντας μήνυση εναντίον δύο προσώπων. Από την Εισαγγελία διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η έβδομη κατά σειρά παρόμοια υπόθεση που καλούνται να διαχειριστούν οι εισαγγελικές αρχές από την 1η Αυγούστου.

Διασυρμός μέσω διαδικτύου

Κόλαση έχει γίνει τις τελευταίες δέκα ημέρες περίπου το Facebook για την 40χρονη Βολιώτισσα. Χρήστης με συγκεκριμένο όνομα βάλει εναντίον της με αισχρές εκφράσεις διασύροντάς την. Κάθε ημέρα μόλις ανοίγει την προσωπική της σελίδα βρίσκει και μία νέα σε βάρος της ανάρτηση.

Περιστατικά διασυρμού, κυρίως γυναικών- χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ συχνά τελευταίως και κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο οπότε και φαίνεται μαζί με την άνοδο του υδραργύρου… «ανάβουν» και τα αίματα. Για την 40χρονη ο εφιάλτης ξεκίνησε προ δεκαημέρου περίπου. Άλλη χρήστρια του Facebook που εμφανίζεται με συγκεκριμένο όνομα και φέρεται να είναι ερωτική αντίζηλός της, καταφέρεται εναντίον της με αισχρές εκφράσεις για τη σεξουαλική της δραστηριότητα. Φέρεται μάλιστα ότι η αντίζηλος μπλέκει πραγματικά ονόματα και περιστατικά, για να δώσει υπόσταση στις κατηγορίες της εναντίον της 40χρονης. Στην υπόθεση διασυρμού της 40χρονης εμφανίζεται να εμπλέκεται και ένας άντρας, το όνομα του οποίου χρησιμοποιήθηκε από τη γυναίκα – θύτη και ο οποίος φέρεται επίσης να καταφέρθηκε με πρόστυχες εκφράσεις εναντίον της γυναίκας- θύματος. Εμφανώς ταραγμένη και αφού είχε δει μία ακόμη σε βάρος της ανάρτηση πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα Βόλου ζητώντας προστασία. Η γυναίκα προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον δύο ατόμων: της γυναίκας που κάνει τις αναρτήσεις αλλά και του άντρα. Μάλιστα, ο τελευταίος, μόλις ενημερώθηκε για την εις βάρος του μήνυση κινήθηκε κι εκείνος νομικά εναντίον του θύματος, αρνούμενος τα όσα υποστηρίζει η 40χρονη. Οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι είχαν ερωτικές διαφορές. Η γυναίκα – θύτης φαίνεται ότι διασύρει την 40χρονη η οποία, υποτίθεται ότι της «έκλεψε» τον σύντροφο. Από την Εισαγγελία Βόλου διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να γίνει ταυτοποίηση του θύτη και στη συνέχεια να κινηθούν οι διαδικασίες. Παρόμοιες υποθέσεις διασυρμού προσώπων μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να είναι καθημερινότητα στην Εισαγγελία Βόλου. Τουλάχιστον έξι μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση φέρεται να χειρίζεται η Εισαγγελία από τις αρχές Αυγούστου. Μάλιστα τα περιστατικά είναι όλο και πιο συχνά και ιδίως το καλοκαίρι οπότε και φαίνεται μαζί με τον υδράργυρο να ανεβαίνει και η επιθετικότητα. Συνήθως, οι υποθέσεις αφορούν σε γυναίκες- θύματα που διασύρονται σεξουαλικώς από χρήστες που διατηρούν ψεύτικα προφίλ. Κοινός παρονομαστής η ερωτική απογοήτευση. Πρόκειται κυρίως για ζευγάρια που έχουν χωρίσει και για λόγους εκδίκησης καταφέρονται ο ένας εναντίον του άλλου, με δημόσιες αναρτήσεις στο Facebook.

 

Πηγή: taxydromos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα