Λαμία: Οι δράστες δεν πήραν μόνο λεφτά αλλά και λουκάνικα

Λαμία: Οι δράστες δεν πήραν μόνο λεφτά αλλά και λουκάνικα

Δεν γέμισαν μόνο τις τσέπες τους, αλλά και τις… κοιλιές τους οι άγνωστοι κακοποιοί που έκαναν δυο διαρρήξεις μέρα- μεσημέρι στην κοινότητα Δαμάστα της Λαμίας και «χτύπησαν» μέσα σε λίγη ώρα ένα σπίτι και ένα καφενείο!

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πως οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν και το παραβίασαν με την ησυχία τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Στάθηκαν τυχεροί, μάλιστα, καθώς βρήκαν μέσα ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο άρπαξαν. Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς διέρρηξαν και το καφενείο του χωριού, αλλά δεν βρήκαν παρά μόλις έξι ευρώ στο ταμείο κι έτσι άρπαξαν αναψυκτικά, μπύρες και… λουκάνικα για να γιορτάσουν την «επιτυχία» τους!

*** Ούτε χρήματα, ούτε εμπορεύματα έκλεψαν από ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διέρρηξαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας δυο Έλληνες ηλικίας 23 και 39 χρόνων, αλλά άρπαξαν μόνο ένα… ρολόι χειρός! Λίγο αργότερα, πάντως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Σοφάδων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το ρολόι αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Πηγή: Protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: