Έγκλημα στο Περιστέρι: Σενάριο για στημένο ραντεβού θανάτου εξετάζει η ΕΛΑΣ. Βίντεο ντοκουμέντο

Έγκλημα στο Περιστέρι: Σενάριο για στημένο ραντεβού θανάτου εξετάζει η ΕΛΑΣ. Βίντεο ντοκουμέντο

Για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα είχε συλληφθεί ο 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης εν ψυχρώ στην καφετέρια που διατηρεί σε κεντρικό δρόμο, στο Περιστέρι ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης. 

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου η σύλληψή του είχε γίνει το 2018. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έρευνα σε βάρος του με σκοπό να διασπιστωθεί εάν είχε οποιαδήποτε σχέση με παράνομα κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Ωστόσο από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του.

Παρ όλα αυτά η Αστυνομία ρίχνει μεγάλο βάρος στην κατάθεση της συζύγου του - ο 25χρονος παντρεύτηκε το 2018, λίγο καιρό αφότου ήρθε στην Ελλάδα-, ενώ οι αστυνομικοί την ρωτούν με ποιον είχε ραντεβού το θύμα. Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν ξέρει το πρόσωπο με το οποίο είχε ραντεβού ο άτυχος άνδρας, ενώ προσθέτει πως δεν ήξερε που θα πήγαινε. Επιπλέον σε αυτή τη φάση η γυναίκα του 25χρονου δεν θέλει να αποκαλύψει εάν είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα στο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης στρέφουν τις έρευνες τους στην ταυτότητα του ανθρώπου που είχε ραντεβού με το θύμα. Και αυτό διότι οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται και για ένα στημένο ραντεβού θανάτου. Δηλαδή ο άνθρωπος που ήταν μαζί με το θύμα να γνώριζε ποιος ήταν ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι αστυνομικοί βρίσκονται πολύ κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του προσώπου που συναντήθηκε με τον 25χρονο. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης μπήκε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Πριν φύγει, κατάφερε απανωτά χτυπήματα με το κοντάκι του όπλου στο αιμόφυρτο θύμα του.

Βίντεο ντοκουμέντο μετά την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι

Η ώρα είναι περίπου 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019 και δεκάδες πολίτες γίνονται μάρτυρες μιας μαφιόζικης δολοφονίας στην «καρδιά» της πόλης. Ο απογευματινός… καφές μετατρέπεται σε θρίλερ στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού, Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι, αφού ξαφνικά ένας άνδρας εμφανίζεται στην καφετέρια και εκτελεί εν ψυχρώ έναν άλλο άνδρα!

Τον πυροβολεί στην πλάτη μία φορά, όντας αρχικά έξω από την καφετέρια. Στην συνέχεια μπαίνει μέσα και σημαδεύει το κεφάλι του θύματος, ρίχνοντας δύο ακόμη σφαίρες.

Οι θαμώνες της καφετέριας στο Περιστέρι έγιναν μάρτυρες μιας στυγνής δολοφονίας και άκουγαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δράστη να τους λέει «μην φοβηθείτε».

Βεβαίως την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες και μαρτυρίες, ο δράστης παρά τις σφαίρες, ξεκίνησε να χτυπά το θύμα του, κάτι που δείχνει στις Αρχές πως το κίνητρο είναι πολύ πιθανό να είναι προσωπικό.

Το μένος του ήταν τέτοιο, που ο γεμιστήρας του όπλου έπεσε στο πάτωμα. Ο δράστης δεν… προσπάθησε καν να κρυφτεί. Χωρίς κουκούλα και μόνο με γυαλιά ηλίου, δολοφόνησε στην καφετέρια στο Περιστέρι τον 25χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής. Περιστέρι

Οι κάμερες της καφετέριας στο Περιστέρι έχουν καταγράψει τα πάντα, συνεπώς οι Αρχές γνωρίζουν -με εξαίρεση τα γυαλιά- το πώς είναι ο άνδρας. Υπάρχουν πληροφορίες πως τα χαρακτηριστικά του είναι περισσότερο «ευρωπαϊκά». Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω, αλλά έχοντας την εικόνα του και το γενετικό του υλικό, θεωρείται πως όταν φτάσουν στο σημείο να «περιορίσουν» μια λίστα υπόπτων, θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Θαμώνες προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν καταγραφεί από κοντινές κάμερες ασφαλείας να εγκαταλείπουν το σημείο τρέχοντας.

Κάποιοι άλλοι βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι συμβαίνει σε μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά στο Περιστέρι…

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα