Βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο

Βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο

 Αποκαλυπτική μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο με θύμα τον γιο ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών. Η μαρτυρία της κ. Κυριακής, κατοίκου της περιοχής, είναι αποκαλυπτική.

«Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο», είπε, σημειώνοντας πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν.

Όπως είπε, μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά από κάτω αλλά κατάφεραν, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική, να τη σβήσουν.

Όσο για το δρόμο όπου σημειώθηκε η τραγωδία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους της περιοχής ως «καρμανιόλα». «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.

Στον ίδιο δρόμο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου το 2013 είχαν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο τέσσερα 16χρονα κορίτσια και η 41χρονη μητέρα ενός από αυτά.

Το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63 ήρθε να προστεθεί σε μία άτυπη λίστα δυστυχημάτων και ατυχημάτων στην πετιοχή.
Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μάρκας VW Golf που οδηγούσε, όταν επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν να προσκρούσει με σφοδρότητα σε δέντρο.

Από την άμορφη μάζα των λαμαρίνων ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Το τροχαίο του 2014 με τον πατέρα του

Το καλοκαίρι του 2014, ο νεαρός είχε εμπλακεί σε άλλα τροχαίο, αυτή τη φορά μαζί με τον πατέρα του, στην Ferrari που οδηγούσε ο τελευταίος. Ο πατέρας του Αλέξανδρου Ζαχαριά είχε χάσει τότε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και είχε καρφωθεί σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στο απέναντι ρεύμα, έχοντας μαζί του τον 17χρονο τότε, γιο του. Τότε είχαν τραυματιστεί οι δύο επιβαίνοντες της Ferrari και δύο άτομα ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: