Κιάτο: Η μάνα μου ήθελε να τη θάψω στην αυλή

Κιάτο: Η μάνα μου ήθελε να τη θάψω στην αυλή

Τo πόρισμα της νεκροψίας αναμένεται να ρίξει "φως" στην υπόθεση θανάτου της ηλικιωμένης. Τι υποστηρίζει ο γιος της.

Το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής αναμένεται να ρίξει "φως" στην υπόθεση θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο, η οποία βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της.

Ο γιος της παραδέχτηκε ότι εκείνος την έθαψε για να κρατήσει τη σύνταξή της. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι τη σκότωσε και ισχυρίζεται ότι η ηλικιωμένη πέθανε από παθολογικά αίτια. "Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή" φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς.

Όπως υποστηρίζει, η ίδια του η μητέρα τού ζήτησε να ταφεί στην αυλή του σπιτιού τους. "Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της" τόνισε.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες αλλά μόλις την Παρασκευή (19/07), μια γειτόνισσα αποφάσισε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Άνδρες της Αστυνομίας πήγαν στο σπίτι και μετά από έρευνα στον χώρο εντόπισαν θαμμένη την ηλικιωμένη σε αποθήκη στην πίσω αυλή.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα