Χασισοκαλλιεργητής στην Ελασσόνα είχε και δεκάδες χάπια

Χασισοκαλλιεργητής στην Ελασσόνα είχε και δεκάδες χάπια

Μια κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη χασισοφυτεία είχε στήσει σε μια αγροτική έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας ένας 53χρονος Έλληνας, αλλά δεν αντιλήφθηκε πως τον παρακολουθούσαν διακριτικά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας που είχαν ενημερωθεί γι' αυτό.

Ο καλλιεργητής συνελήφθη μόλις έφτασε στον χώρο όπου είχε φυτέψει 34 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν 28 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 63 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας στον οποίο παραπέμφθηκε ο 53χρονο ς, του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του στην περιοχή των Λουτρών στη Λέσβο, καλλιεργούσε μια μίνι χασισοφυτεία ένας 49χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης. Στον χώρο βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 ως δυο μέτρων τα οποία κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών. 

*** Άλλη μια μίνι φυτεία από πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,45 μέτρου εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην κατοικία ενός 52χρονου αλλοδαπού στην Κάλυμνο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

 

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα