Δολοφονία βιολόγου: Έγινε κάτι περίπλοκο και ο θάνατος της Αμερικανίδας δεν ήταν άμεσος

Δολοφονία βιολόγου: Έγινε κάτι περίπλοκο και ο θάνατος της Αμερικανίδας δεν ήταν άμεσος

Με συντονισμένες κινήσεις και υπό άκρα μυστικότητα, οι Αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο που διαθέτουν προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση του θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες προσαγωγές υπόπτων.

Στην προσπάθεια της διαλέυκανσης της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, η βοήθεια των ιατροιδικαστών Αντώνη Παπαδομανωλάκη και Σταμάτη Μπελιβάνη, είναι πολύτιμη, καθώς από την ολοκλήρωση της πρόσφατης νεκροψίας-νεκροτομής, υπήρξαν σημαντικά ευρήματα, τα οποία μεταφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή στις αρμόδιες υπηρεσίες και πρόσωπα.

Ο Προϊστάμενος Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αντώνης Παπαδομανωλάκης σε δηλώσεις του επανέλαβε κατηγορηματικά, πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τίποτα, αφού εκτιμά πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται. Όταν ένα πτώμα είναι σε σήψη, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις προθανάτιες από μεταθανάτιες κακώσεις» και προσθέτει: «Έγινε κάτι... περίπλοκο και ο θάνατος της Αμερικανίδας δεν ήταν άμεσος. Δεν είναι δηλαδή όπως γίνεται με ένα πυροβολισμό. Εδώ υπήρχε διάρκεια και συνέβη κάτι το περίπλοκο».

Μάλιστα ο κ. Παπαδομανωλάκης επεσήμανε: «οι οδηγίες που έχουμε είναι να λέμε όσα χρειάζεται ο συμπολίτης μας για να προφυλαχθεί. Από κει και πέρα όλες οι λεπτομέρειες είναι προς όφελος του δράστη ή των δραστών. Γιατί μην ξεχνάτε επίσης πως ο τόπος που βρέθηκε το πτώμα, δεν είναι και ο τόπος εγκλήματος».

Θυμίζουμε ότι η Αμερικανίδα βιολόγος που βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, είχε εξαφανιστεί στις 2 Ιουλίου και είχε εντοπιστεί σε δαιδαλώδες τούνελ στην περιοχή του Μάλεμε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα