Κρήτη: Τι όπλισε το χέρι του 49χρονου που σκότωσε τον αδελφό του

Κρήτη: Τι όπλισε το χέρι του 49χρονου που σκότωσε τον αδελφό του

Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος ο οποίος εξαφανίσθηκε μετά την δολοφονία...

Στην περιοχή των Βρυσών Αποκορώνου εντοπίσθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία ο 49χρονος από την Ασή Γωνιά Χανίων, που το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού φέρεται ότι πυροβόλησε θανάσιμα τον 72χρονο αδελφό του.

Ο δράστης, με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, ενώ πολύ γρήγορα η αυτοκυριαρχία του μικρότερου σε ηλικία χάθηκε, με αποτέλεσμα να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει εναντίον του ηλικιωμένου αδελφού του.

Στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας έσπευσαν άνδρες της τοπικής Αστυνομίας, αλλά και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία. Η σορός του νεκρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου για τη διενέργεια της νεκροψίας–νεκροτομής.

Οι πρώτες ενδείξεις στρέφουν -σύμφωνα με το δημοσίευμα- την αστυνομική έρευνα στην κατεύθυνση της ύπαρξης κτηματικών διαφορών, που είχαν κλονίσει τις σχέσεις των δύο ανδρών μεταξύ τους. Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τρίτη στον Εισαγγελέα Χανίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα