Ζάκυνθο: Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό 73χρονου Ουαλού που αγνοείται

Οι έρευνες στο όρος Σκοπός για τον εντοπισμό του 73χρονου Ουαλού υπηκόου, John Tossell, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα, σταμάτησαν και επίσημα από τις Αρχές της Ζακύνθου.

Ωστόσο, η πυροσβεστική και αστυνομική υπηρεσία του νησιού, οι οποίες είχαν αναλάβει τις έρευνες στην περιοχή, πρόκειται να συνεχίσουν τη συλλογή στοιχείων για τον αγνοούμενο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε ξεκινήσει για να κάνει πεζοπορία στο όρος Σκοπός και δεν γύρισε ποτέ στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην περιοχή του Αργασίου. Στη συνέχεια η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνισή του στις Αρχές

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την περασμένη εβδομάδα άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή του Σκοπού, ενώ πτήση πραγματοποίησε και το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει και ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της πυροσβεστικής.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ηλικιωμένο άντρα John Tossell, ήταν η υπάλληλος μια καντίνας που βρίσκεται πάνω στο βουνό, η οποία δήλωσε πως τον είδε να ανεβαίνει στην Παναγία την Σκοπιώτισσα και ύστερα, να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα