Συγκλονίζουν τα στοιχεία: 18χρονη πουλούσε γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδερφής της

Συγκλονίζουν τα στοιχεία: 18χρονη πουλούσε γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδερφής της

 Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την 18χρονη στην Κεντρική Μακεδονία, η οποία πωλούσε γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδελφής της (!) και δυο ανήλικων μαθητριών που είναι φίλες της στο “σκοτεινό διαδίκτυο”, έναντι 15 – 20 ευρώ το «κομμάτι».

Θησαύριζε μέσω της παιδοφιλίας – Σε κατάσταση σοκ οι γονείς

Ακόμα και οι πολύπειροι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας σοκαρίστηκαν όταν εντόπισαν τις φωτογραφίες με τις προκλητικές πόζες των δυο 16χρονων κοριτσιών, αλλά και του 5χρονου παιδιού, η οποία είναι ετεροθαλής αδελφή της συλληφθείσας.

Η 18χρονη από την Βουλγαρία, που διαμένει μόνιμα με την οικογένειά της σε κωμόπολη της Κεντρικής Μακεδονίας, είχε βρει τον τρόπο να κερδίζει δεκάδες ευρώ το μήνα μέσω του «Dark Web», καθώς αναρτούσε και πωλούσε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο της ανήλικης αδελφής της, την οποία και φωτογράφιζε γυμνή παρά το γεγονός πως είναι μόλις πέντε ετών, αλλά και δυο φιλενάδων της, Ελληνίδων 16 ετών.

Και αυτές τις έβαζε να ποζάρουν γυμνές και σε προκλητικές στάσεις προκειμένου να προσελκύει διαδικτυακούς πελάτες, οι οποίοι είναι ικανοί να πληρώσουν προκειμένου να αποκτήσουν την γυμνή φωτογραφία ενός ανηλίκου.

Μάλιστα όταν συνελήφθη η 18χρονη και παράλληλα βρέθηκαν και οι δυο 16χρονες που πόζαραν στη γυμνή φωτογράφιση, αμφότεροι οι γονείς τους έπαθαν σοκ και δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους όταν τους εξιστόρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το τι συνέβαινε.

Συνολικά στην κατοχή της 18χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 φωτογραφίες της ίδιας, μαζί με τις δυο 16χρονες αλλά και την πεντάχρονη αδελφή της και 11 βίντεο.

 Τι ισχυρίζεται η 18χρονη

Θύμα εκβιασμού ισχυρίζεται ότι έχει πέσει η 18χρονη που αναρτούσε στο "Σκοτεινό Διαδίκτυο" πορνογραφικό υλικό με ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, ισχυρίστηκε ότι την απειλούσαν ότι θα κάνουν κακό στην οικογένειά της.

Η 18χρονη από την Βουλγαρία συνελήφθη, ενώ σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο πλαίσιο εξειδικευμένης ψηφιακής έρευνας στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (Dark Web), εντοπίστηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (47 φωτογραφίες και 11 βίντεο) στο οποίο συμμετείχε μία γυναίκα και τρία ανήλικα κορίτσια.

Οι ειδικοί κρούουν για μια ακόμη φορά των «κώδωνα του κινδύνου» για τα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου, το λεγόμενο Dark Web. Η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση με μια 18χρονη από τη Βουλγαρία που πουλούσε παράνομα πορνογραφικό υλικό με την 5χρονη αδελφή της σοκάρει. Μάλιστα είχε και ειδικό τιμοκατάλογο: έπαιρνε 10 και 20 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη της μετά από σήμα της Europol στο πλαίσιο παγκόσμιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε συνολικά πέντε σπίτια, αναμεσά τους και σε εκείνο της 19χρονης στη Χαλκιδική. Μαζί με τη 18χρονη συνελήφθη και ο 25χρονος σύντροφός της, στο σπίτι του οποίου ζούσε τον τελευταίο χρόνο η νεαρή γυναίκα.

Σε συντονισμένες έρευνες που επακολούθησαν στις 12 Ιουνίου στο σπίτι της γυναίκας και σε τέσσερις ακόμα οικίες, σε περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, tablet, έξι σκληροί δίσκοι, δύο φωτογραφικές μηχανές, στιλέτο, πυροβόλο όπλο – πιστόλι με γεμιστήρα, κουτί μεταφοράς φυσιγγίων και αυτοσχέδια τσιγαριλίκια ακατέργαστης κάνναβης.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Όλα ξεκίνησαν όταν η «Europol», εξαπέλυσε επιχείρηση στο «σκοτεινό διαδίκτυο» για τον εντοπισμό οργανωμένων ομάδων παιδεραστών, που διακινούν έναντι αμοιβής παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Ανάμεσα στις ιστοσελίδες βρέθηκε και η ιστοσελίδα με τις γυμνές φωτογραφίες της 18χρονης, των δυο 16χρονων κοριτσιών και βέβαια της 5χρονης.

Άμεσα η «Europol» ενημέρωσε τις Ελληνικές Αρχές, καθώς το ηλεκτρονικό αποτύπωμα των φωτογραφιών και των βίντεο με το ανατριχιαστικό υλικό «έβγαινε» στην Ελλάδα.

με πληροφορίες από open, newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα