Βόλoς: Θρίλερ με τον θάνατο 34χρονης - Βρέθηκε βολίδα στο κρανίο της

Βόλoς: Θρίλερ με τον θάνατο 34χρονης - Βρέθηκε βολίδα στο κρανίο της

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου της 34χρονης μάνας δύο παιδιών από τον Βόλο, η οποία την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε με μώλωπες και αίματα στην αυλή του σπιτιού της, στην περιοχή του Αλμυρού.

Η νεαρή γυναίκα είχε διακομιστεί νεκρή στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ η αρχική εικόνα που είχε η οικογένειά της, ήταν ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος.

Η ανατροπή ήρθε σύμφωνα με το taxydromos.gr, όταν η ιατροδικαστής διαπίστωσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, πως στο κρανίο της άτυχης γυναίκας υπήρχε σφηνωμένη βολίδα, στοιχείο που δεν ήταν γνωστό.

Η βολίδα εντοπίστηκε με καθυστέρηση, καθώς είχε σφηνωθεί στο κρανίο της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαμπερές τραύμα ορατό.

Η αστυνομία απορρίπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και συνεχίζει να ερευνά τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. Ψάχνοντας από την αρχή κάθε λεπτομέρεια οι αστυνομικοί εντόπισαν και το όπλο με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα η γυναίκα άγνωστο υπό ποιες ακριβώς συνθήκες. 

Επρόκειτο για ένα παλιό πιστόλι διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών που φέρεται να ανήκει στον σύντροφο της, ο οποίος όμως την ώρα του συμβάντος δεν ήταν στον Πτελεό, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, αλλά στον Βόλο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις. Το όπλο δε βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος. Από την Αστυνομία πρόκειται να πραγματοποιηθεί βαλλιστική εξέταση για τον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκε η εκπυρσοκρότηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται ότι το πιστόλι είχε πύλη εισόδου στη στοματική κοιλότητα, ενώ ο πυροβολισμός είχε κατεύθυνση προς τα επάνω, στη μύτη.

Παράλληλα θα διενεργηθούν και περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της

Συγγενείς και φίλοι είπαν, χθες, το τελευταίο αντίο στην 34χρονη σε βαρύ κλίμα.

Η οικογένειά της έξι μέρες μετά την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου δεν ξέρει ακόμη τι έχει συμβεί. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ μίλησε με τον πατέρα της άτυχης γυναίκας. «Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα», είπε απελπισμένος λίγες ώρες μετά την κηδεία της κόρης του, ενώ το σπίτι έχει τυλιχθεί σε βαρύ πένθος. Η γυναίκα άφησε πίσω της ένα βρέφος μερικών μηνών και ένα ακόμα παιδί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα