Δίδυμο διέρρηξε δέκα σπίτια και μαγαζιά στην Κεφαλονιά

Η επ’ αυτοφώρω σύλληψης ενός 46χρονου την στιγμή που παραβίαζε το παράθυρο ενός σπιτιού στην περιοχή Μεταξάτα της Κεφαλονιάς, το προηγούμενο Σάββατο, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου στην εξιχνίαση άλλων οκτώ διαρρήξεων και δύο αποπειρών.

Ο δράστης είχε διαπράξει τις κλοπές μαζί με έναν 22χρονο συνεργό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια τυχαίου ελέγχου την Παρασκευή! Οι δυο τους «χτυπούσαν» σπίτια και καταστήματα, από τα οποία άρπαζαν κυρίως τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές. Χαρακτηριστικά, από ένα σπίτι στα Μεταξάτα είχαν κλέψει συσκευές και έπιπλα αξίας 4.000 ευρώ, από μια καφετέρια στην περιοχή Τραυλιάτα μία τηλεόραση και από ένα σπίτι στην περιοχή της Λακύθρας ένα κινητό και ρούχα.

Μέρος από τη λεία τους βρέθηκε και επιστράφηκε στους ιδιοκτήτες, ενώ η προανάκριση εξετάζει τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τους απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα