Ξεσπά η σύζυγος Γραικού: Ο κατηγορούμενος χρωστούσε πολλά λεφτά στον άντρα μου

Η Δέσποινα Τσακαλίδου μιλά για την τελευταία ημέρα που είδε ζωντανό τον σύζυγό της και τη σχέση που είχε ο επιχειρηματίας με τον 46χρονο έμπορο κρεάτων που ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η χήρα του Δημήτρη Γραικού μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισής του, κατά τις οποίες αποκαλύφθηκε ότι ο 59χρονος επιχειρηματίας έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας από 46χρονο συνεργάτη του. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη, ομολόγησε ότι σκότωσε τον επιχειρηματία και στη συνέχεια τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητό του στην κτηνοτροφική του μονάδα ενός 46χρονου συνεργάτη του.

Η Δέσποινα Τσακαλίδου αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι ο 46χρονος έμπορος κρεάτων ήταν με τον σύζυγό της στα σφαγεία της Χαλάστρας την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο κατηγορούμενος συνεργαζόταν με τον Γραικό και αγόραζε από εκείνον κρέατα που τα πουλούσε στο κατάστημά του.

«Εκείνη την ημέρα ήταν στα σφαγεία μαζί του (σ.σ.: με τον Γραικό). Ο σύζυγός μου είχε πάει να πάρει λεφτά από αυτόν, του χρωστούσε πολλά λεφτά». Σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν το ποσό αυτό ήταν 17.000 ευρώ, η σύζυγος του Δ. Γραικού απάντησε ότι το ποσό είναι τετραψήφιο από αυτό.

Σε ερώτηση για τον λόγο που εκτιμά πως σκότωσε τον σύζυγό της, η χήρα του 59χρονου κτηνοτρόφου απάντησε: «Δεν ξέρω. Ο σύζυγός μου ήθελε να πάρει τα λεφτά και αυτός δεν τα έδινε».

Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει τη δικαίωση που νιώθει, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που υπονόησαν ότι εκείνη εμπλέκεται στην εξαφάνιση του συζύγου της: «Δεν με ένοιαζε που έλεγαν ό,τι θέλανε. Ήξερα ότι δεν είχα κάνει κάτι.»

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε τη νεκροτομή και το πόρισμά του διαβιβάστηκε στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Όπως δήλωσε ο Σωκράτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Δημήτρη Γραικού, η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σαπονοποίησης, καθώς στο σημείο, όπου θάφτηκε ο άτυχος επιχειρηματίας, υπήρχε αρκετή υγρασία που δεν επέτρεπε την πλήρη αποσύνθεσή της. Έτσι, οι ιατροδικαστές μπόρεσαν να συλλέξουν αρκετά στοιχεία για τον θάνατο του 59χρονου, παρά το γεγονός ότι είχε παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τον θάνατό του.

Ο κ. Τσαντίρης, δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Δ. Γραικού, καθώς, όπως είπε η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ξεκαθάρισε όμως πως δε χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για βίαιο θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γραικός είχε εξαφανιστεί τον Νοέμβριο του 2016. Είχε πάει στα σφαγεία της χαλάστρας και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ εξαφανίστηκε και το αυτοκίνητό του. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον άτυχο κτηνοτρόφο, όμως όλο αυτό τον καιρό αρνούταν οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνισή του.

Τελικά το βράδυ της Πέμπτης, υπό την πίεση των στοιχείων που είχε στα χέρια της η αστυνομία ομολόγησε το έγκλημά του και υπέδειξε σε ποιο σημείο είχε θάψει τον επιχειρηματία και το αυτοκίνητό του.

 

 

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα