Απειλές Ρουβίκωνα μετά την απόφαση για εγγύηση 30.000 ευρώ σε μέλος του

Απειλές Ρουβίκωνα μετά την απόφαση για εγγύηση 30.000 ευρώ σε μέλος του

Με απειλές υποδέχτηκε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα την δικαστική απόφαση να επιβληθεί εγγύηση 30.000 ευρώ στο μέλος της αναρχικής συλλογικότητας που συνελήφθη μετά την επίθεση με μπογιές στη Βουλή.

Ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με εγγύηση 30.000 ευρώ, η οποία θα πρέπει να πληρωθεί εντός 20 ημερών, αλλά και περιοριστικούς όρους, της εμφάνισής του δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα σε ανάρτηση του αναφέρεται σε πληροφορία πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 3 άτομα για την επίθεση στη Βουλή και όπως χαρακτηριστικά σημειώνει «υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το συνολικό ποσό εγγυήσεων να εκτιναχθεί στα 120.000 ευρώ».

Παράλληλα αποκαλύπτει ότι «είχε μπει η σκέψη μετά την τελευταία παρέμβαση να μπούμε σε μια περίοδο αποκλιμάκωσης. Μετά την τελευταία εξέλιξη εχω να πω το εξής: Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη».

Επιπλέον εκοτξεύει απειλές σημειώνοντας τα εξής: «Όσοι έχετε πάρει μέρος στην κατασταλτική επιχείρηση εναντίον μας θα δείτε την φάτσα σας και το όνομα σας να διακινείται πανελλαδικά».

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα