Τραγωδία στο Μαρούσι: Αυτοκτόνησε μετά από καυγά με τη γυναίκα του

Τραγωδία στο Μαρούσι: Αυτοκτόνησε μετά από καυγά με τη γυναίκα του

Ο άνδρας είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του - Η γυναίκα είχε καταφέρει να απομακρυνθεί αφού προηγουμένως ο άνδρας της είχε πυροβολήσει δύο φορές στο ταβάνι του σπιτιού του 

Ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί ένοπλος στο σπίτι του, έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος.

Νωρίτερα, είχε τσακωθεί άγρια με τη γυναίκα του και στη διάρκεια του καβγά είχε πυροβολήσει δύο φορές στο ταβάνι του σπιτιού. Η γυναίκα έντρομη, κατάφερε να απομακρυνθεί από το σπίτι, ενώ επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο δεν κατάφεραν να προλάβουν την τραγωδία.

«Γύρω στις 7 άκουσα κάποιες φωνές, είχα κλειστά παράθυρα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε, άκουσα μετά να λέει "με τελειώσατε, με τελειώσατε" και μια γυναίκα του απαντούσε. Όταν σταμάτησαν οι φωνές, κατέβηκα γιατί είχα δουλειά. Μετά άκουσα ένα μπαμ, είδα την πόρτα ανοιχτή και ακουγόταν μουσική. Υπέθεσα δεν ήταν κανένας και έφυγα. Ύστερα είδα την αστυνομία να κλείνει το πάρκο», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού, χαρακτηρίζοντας τον άνδρα έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν είχε προκαλέσει προβλήματα, ενώ πρόσθεσε ότι η γυναίκα φέρεται να είχε πρόβλημα υγείας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα