Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 18χρονη στη Θησέως

Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τη 18χρονη στη Θησέως

Ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την άτυχη 18χρονη στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα το περασμένο Σάββατο παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις Aρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για έναν 29χρονο άνδρα.

Μάλιστα, η κάμερα του καναλιού κατέγραψε τη στιγμή που ο οδηγός μπαίνει στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας για να παραδοθεί.

Οι Αρχές τον αναζητούσαν από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν χτύπησε και εγκατέλειψε μια 18χρονη κοπέλα που επέστρεφε σπίτι της μετά από πάρτι για τη Eurovision.

«Πανικοβλήθηκα, εγκατέλειψα το αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βρω τέσσερις ημέρες μια λύση», αποκάλυψε ο οδηγός. 

Ο 29χρονος που παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και ζήτησε συγγνώμη για όσα έκανε.

«Ζητάω βαθύτατα συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της. Είμαι εδώ να διορθώσω το λάθος μου», είπε στην κάμερα του Star. 

Σημειώνεται πως το 18χρονο κορίτσι παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί για κατάθεση όταν ολοκληρωθεί από την τροχαία η έρευνα για το ατύχημα.

Τρίτος άνθρωπος στο δυστύχημα του Κορωπίου – Εντοπίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα

Ένας 38χρονος Έλληνας με ολλανδικό διαβατήριο είναι ο οδηγός που επί της ουσίας προκάλεσε το δυστύχημα με το βυτιοφόρο στη Λεωφ. Κορωπίου. 

Όπως φαίνεται ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου κατευθυνόμενος προς Μαρκόπουλο με έναν επικίνδυνο ελιγμό προσπάθησε να προσπεράσει το βυτιοφόρο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου. Η νταλίκα που κατευθυνόταν προς Κορωπί για να αποφύγει το ΙΧ συγκρούστηκε με το βυτιοφόρο. 

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο. 

Ο οδηγός του ΙΧ εντοπίστηκε στον χώρο εργασίας του στο Μαρκόπουλο. Αρχικά αρνήθηκε ότι είχε εμπλακεί στο δυστύχημα. Όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας του έδειξαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, το παραδέχθηκε. Μάλιστα μετά τη σύγκρουση των δύο φορτηγών ο 38χρονος φέρεται να  επέστρεψε στο σημείο.

Τι έλεγε στους αυτόπτες

«Ήμουν πιο πίσω και ήθελα να κάνω προσπέραση αλλά τελικά δεν έκανα. Είδατε τι έγινε, πως έγινε;»

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου και εγκατάλειψη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα