Δολοφονία Καλλιθέα: Τα παιδιά αναζητούν την μαμά τους, θέλουμε να τα πάρουμε να τα μεγαλώσουμε

Δολοφονία Καλλιθέα: Τα παιδιά αναζητούν την μαμά τους, θέλουμε να τα πάρουμε να τα μεγαλώσουμε

Η έκκληση της δίδυμης αδελφής της 29χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη

Την επιθυμία της οικογένειας να πάρουν τα παιδιά και να τα μεγαλώσουν εκείνοι εξέφρασε η αδελφή της 29χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμα της στην Καλλιθέα.

Η δίδυμη αδελφή της μίλησε στην εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και ανέφερε:

«Όταν φύγαμε από την Γεωργία και ήρθαμε στην Ελλάδα, μου έλεγε τα πάντα. Ήθελε να πάει στην Αστυνομία αλλά φοβόταν, την φόβιζαν και αγαπούσε πολύ τα παιδιά της και δεν ήθελε να τα χάσει, γιαυτό τον λόγο δεν πήγαινε στην Αστυνομία.

Θέλουμε να τα πάρουμε και να τα μεγαλώσουμε εγώ και ο πατέρας μου, όλοι μαζί θα βοηθήσουμε να μεγαλώσουν τα παιδάκια».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς τους μετά το τραγικό συμβάν ανέφερε: «Η μητέρα μου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο πατέρας στέκεται στα πόδια του αλλά χρειάζεται ιατρική βοήθεια.

Θέλω να στείλω μήνυμα στην ελληνική Αστυνομία να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αποκαλυφθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί όπως πρέπει. Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη, να πάνε όλα καλά.

Τα παιδιά αναζητούν την μαμά τους. Θέλουμε να τα πάρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».
Το χρονικό της υπόθεσης

Με σημάδια στο λαιμό βρέθηκε νεκρή η 29χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, μητέρα δυο παιδιών. Τα ίχνη της νεαρής γυναίκας είχαν χαθεί εδώ και μέρες. Η θεία της αποφασίζει να πάει σπίτι της και με την βοήθεια κλειδαρά μπαίνει μέσα και έρχεται αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα. Τα παιδιά τις μέρες αυτές φιλοξενούνταν σε  φιλικό πρόσωπο όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ανέλαβε τις έρευνες διαπίστωσε πως το σπίτι παρότι δεν ήταν αναστατωμένο. Ήταν όμως το δωμάτιο της 29χρονης. Η εικόνα μαρτυρούσε πως η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τον δράστη. Στραγγαλισμός είπε ο ιατροδικαστής. Μια λεπτή δερμάτινη ζώνη που βρέθηκε κοντά της φαίνεται πως ήταν το φονικό όπλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε. Εντύπωση στους αστυνομικούς προκάλεσε και το γεγονός ότι ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε την πόρτα.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 29χρονης που κάνουν λόγο για έντονους καυγάδες και ενδοοικογενειακή βία. «Την Παρασκευή έγινε μια πολύ μεγάλη φασαρία, έσπαγαν ποτήρια, τζάμια και σήμερα μάθαμε ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα