Ομηρία οδηγού ΚΤΕΛ στη Ζαχάρω. Τον απειλούσε με μαχαίρι

Ομηρία οδηγού ΚΤΕΛ στη Ζαχάρω. Τον απειλούσε με μαχαίρι

Με μαχαίρι απειλούσε αλλοδαπός, οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην περιοχή της Ζαχάρως.

Ο αλλοδαπός με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο στο Αγρίδι, επί της εθνικής οδού Πύργου- Κυπαρισσίας και στη συνέχεια άδειο από επιβάτες πλέον, συνέχισε το λεωφορείο την πορεία προς την Ζαχάρω.

Οι επιβάτες ενημέρωσαν την αστυνομία για το τι είχε συμβεί και άμεσα ξεκίνησαν δυνάμεις από την Ζάχαρω, την Κρέστενα και τον Πύργο προκειμένου να απελευθερώσουν και να σώσουν τον οδηγό του ΚΤΕΛ από την ομηρία.

Αμέσως μόλις ενημερώθηκε η Αστυνομία ακολούθησε έξω από τη Ζαχάρω το λεωφορείο, κάνοντας σινιάλα διακριτικά στον οδηγό. Αυτός κατάλαβε ότι έπρεπε να δοθεί η δυνατότητα να γίνει επιχείρηση και προφασίστηκε πως έπρεπε να εφοδιαστεί με καύσιμα για να φτάσουν στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα πάντα με το ilialive.gr, ο δράστης είχε πρωταγωνιστήσει νωρίτερα σε επεισόδιο στο Επιτάλιο. Την ώρα που περνούσε το λεωφορείο για το δρομολόγιο, αυτός έκανε σήμα στον οδηγό και μπήκε μέσα. Ο οδηγός τον πέρασε για αλλοδαπό υπήκοο Μπαγκλαντές, που σύμφωνα με δηλώσεις του στο ilialive.gr του έβαλε το μαχαίρι στο κεφάλι και τον απείλησε. 

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω και είχε μέσα αρκετούς επιβάτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα