Έγκλημα στη Καλλιθέα: Οι κάμερες ασφαλείας καίνε τον εν διαστάσει σύζυγο

Έγκλημα στη Καλλιθέα: Οι κάμερες ασφαλείας καίνε τον εν διαστάσει σύζυγο

«Πήγα τα παιδιά στο σχολείο και μετά γύρισα σπίτι μου και κοιμήθηκα» υποστήριξε ο 32χρονος από τη Γεωργία, ο οποίος συνελήφθη για τον στραγγαλισμό της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του. Το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας ου είχε στα χέρια της η Αστυνομία δείχνει μια διαφορετική εκδοχή.

Ο 32χρονος φαίνεται πως αφού πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο στην συνέχεια πήγε στο σπίτι της 29χρονης όπου μετά από έναν ακόμη έντονο καυγά την στραγγάλισε. Μετά την πράξη του φαίνεται να κλείδωσε το διαμέρισμα με κλειδιά που είχε ο ίδιος, όπως κατέθεσαν μάρτυρες, ενώ ο εκείνος αρνείται ότι είχε.

Με βάση αυτά τα στοιχεία οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για «οικιακή ανθρωποκτονία», δηλαδή τοποθετούσαν τον δράστη στο οικείο περιβάλλον του θύματος. Παράλληλα ο ιατροδικαστής εντόπισε πάνω του κάποια τραύματα και μώλωπες που «ταίριαζαν» με τραύματα που έχουν προέλθει από το θύμα το οποίο αντιστεκόταν στην δολοφονική του επιδίωξη, κατά τη διάρκεια του στραγγαλισμού της.

Ο 32χρονος συνεχίζει να αρνείται ότι είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας, ωστόσο ο Εισαγγελέας, εκτίμησε πως τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί ήταν ικανά προκειμένου να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες σε βάρος του. Εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Έντονη, πάντως επιθετική συμπεριφορά του δράστη προκύπτει και από καταθέσεις προσώπων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού που κάνουν λόγο για καθημερινούς καυγάδες αλλά και ξυλοδαρμούς της 29χρονης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 29χρονη μετά τον χωρισμό από τον 32χρονο είχε συνάψει σχέσεις με άλλον άνδρα, με τον δράστη να επιδιώκει την διακοπή της και την επανασύνδεσή τους. Εκείνη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα τους καθημερινούς διαπληκτισμούς, που έφθασαν μέχρι την δολοφονία της. 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα