Βρήκαν τους πέντε από την ενέδρα με τραυματισμούς σε οπαδούς στην Αθηνών - Λαμίας

Βρήκαν τους πέντε από την ενέδρα με τραυματισμούς σε οπαδούς στην Αθηνών - Λαμίας

Την ταυτοποίηση πέντε ατόμων, από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος πέντε φιλάθλων της ΑΕΚ, που επέβαιναν σε ΙΧΕ, στα διόδια της Τραγάνας τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Απριλίου, πέτυχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Αττικής.

Με την προσεκτική συλλογή στοιχείων κατάφεραν να σχηματίσουν ποινική δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ληστεία, εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και του νόμου περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Οι πέντε κατηγορούμενοι, είχαν τη βοήθεια πολλών ακόμη ατόμων τα οποία επέβαιναν σε δύο οχήματα, τύπου βαν, καθώς και σε δύο λεωφορεία.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν, με τη χρήση ενός εκ των ανωτέρω οχημάτων (τύπου βαν), το αυτοκίνητο των φίλων της ΑΕΚ ένα opel corsa.

Με τη χρήση διάφορων αντικειμένων (ρόπαλα, καδρόνια, αιχμηρά και άλλα αντικείμενα), αποβίβασαν με τη βία τους παθόντες από το όχημά τους και προκάλεσαν σε τρεις από αυτούς σωματικές βλάβες, ενώ στη συνέχεια απέσπασαν προσωπικά τους αντικείμενα και με τη χρήση πυρσών, πυρπόλησαν το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. 

 

 lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα