Άκης Τσελέντης: Η κολόνα πέρασε πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου

Άκης Τσελέντης: Η κολόνα πέρασε πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αισθάνεται ότι ήταν ο σεισμολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Άκης Τσελέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί του Σαββάτου στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι.

“Ευτυχώς δόξα σοι ο Θεός όλα πήγαν καλά. Μολονότι θα μπορούσε πραγματικά να κινδυνεύσει η υγεία μου γιατί η κολόνα πέρασε πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου. Πονάω λίγο στη μέση βέβαια. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Θριάσιου νοσοκομείου για το αμέριστο ενδιαφέρον, το οποίο έδειξαν για εμένα”, είπε ο κ. Τσελέντης μιλώντας στο STAR.

“Εδώ και 15 ημέρες όταν ταξίδευα σε μια προεκλογική εκστρατεία στην Κοζάνη πάτησα απότομα το φρένο και αυτό δημιούργησε πρόβλημα στο ESP μου. Κατάλαβα ότι οδηγώντας ένα αμάξι χωρίς ESP θα είναι πρόβλημα. Χθες λοιπόν βρέθηκα σε πολύ γλιστερό οδόστρωμα, το ESP δεν δούλεψε, για αυτό συνέβη το ατύχημα αυτό”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο σεισμολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ θα πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα