Αυτοί είναι οι δύο δράστες που λήστευαν οδηγούς στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών...

Κατηγορούνται  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απάτη με υπολογιστή κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς ομάδας «Ζ» στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, φέρονται να έκλεψαν από το αυτοκίνητο ενός 50χρονου ένα πανωφόρι, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα προσωπικά έγγραφα και 8 κάρτες τραπέζης, με τις οποίες έκαναν συναλλαγές!

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, από τέλη Δεκεμβρίου 2018 έως μέσα Μαρτίου 2019, έκαναν 13 κλοπές από αυτοκίνητα!

Συγκεκριμένα, με το πρόσχημα ότι δεν έχουν αέρα τα ελαστικά του αυτοκινήτου τους, έπειθαν τους οδηγούς να βγουν από τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια οι δράστες έκλεβαν από αυτά ηλεκτρικές–ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά, διάφορα έγγραφα και αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες έκαναν  συναλλαγές.

Πρόκειται για τους:

 

1) (επ) AMAR ή AICHI ή ALICHI ή MOHAMΜAD ή SELAM (ον) ALI ή ATHMANE ή DJAMEL του BEZIR ή NADIR ή NADHIR ή ABDLKADER και της AISA ή KHADIJA ή AICHA, γεν. το 1988 ή 1978 ή 15-03-1978 ή 12-04-1976 στο Ιράκ ή Παλαιστίνη ή Αλγερία ή Ισραήλ ή Αλβανία. 

 

 

2) (επ) MOHAMED ή HAMMAR ή HASSAN ή MOHAMAD ή HASSAN ή SELAM (ον) HASSAN ή MOHAMED ή HAMMAR ή MOHAMAD ή BILAL του NADIZ ή NADIR ή MOUHAMED ή NADHIR και της KHADIDZA ή HADIYA ή FADILA ή HADIJA ή KHDJA ή HADIYA ή KHADIJA. 

 

 

 

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 30-06-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο τηλέφωνο 2310-502744. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

 

Πηγή: halkidikifocus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ