Δικηγόρος οικογένειας της 8χρονης Αλεξίας: Είναι όψιμη η συγγνώμη που ζητάει ο δράστης

Δικηγόρος οικογένειας της 8χρονης Αλεξίας: Είναι όψιμη η συγγνώμη που ζητάει ο δράστης

 Τη θερμή παράκληση για πιο διακριτική μεταχείριση από τα ΜΜΕ της υπόθεσης του τραυματισμού της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας το Πάσχα, εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας Πάρης Βυλλιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Ο κ. Βυλλιώτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν», τονίζοντας ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, η οποία θα αξιολογήσει ορθώς όλα τα στοιχεία».

Υπενθυμίζεται ότι το 8χρονο κορίτσι σήμερα μπαίνει στο τέταρτο 24ωρο της νοσηλείας της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, με την κατάσταση της υγείας της να παραμένει κρίσιμη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, αφού απέφυγε να μιλήσει για τη δικογραφία και τη διαδικασία της ανάκρισης, ευχαρίστησε την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που έκανε στις έρευνες για τον δράστη.

Ο κ. Βυλλιώτης ανέφερε ότι είναι «όψιμη η συγγνώμη που ζητάει ο δράστης, ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές, που τους ταλαιπώρησε τρεις μέρες. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο 54χρονος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς μη σκοπούμενης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε το απόγευμα της Πρωτομαγιάς ενώπιον του Εισαγγελέα Θηβών.

Αφού του ασκήθηκε η δίωξη, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα