Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από εργοστάσιο στην Αχαΐα

Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από εργοστάσιο στην Αχαΐα

Καλές γιορτές θα περάσουν οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν από μια πόρτα η οποία είχε ξεχαστεί ξεκλείδωτη σε ένα εργοστάσιο στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας και «σήκωσαν» ένα χρηματοκιβώτιο, που είχε μέσα χρήματα και διάφορα τιμαλφή.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που διενεργούν προανάκριση για την εξιχνίαση της κλοπής, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν μετρητά ύψους 2.500 ευρώ, κοσμήματα και βιβλιάρια καταθέσεων. Η υπόθεση ερευνάται και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για διακεκριμένη κλοπή.

*** «Χέρι» στην ταμειακή μηχανή ενός παντοπωλείου στην Αρεόπολη είχε βάλει πριν από δέκα ημέρες μια άγνωστη γυναίκα η οποία είχε μπει ως πελάτισσα και βρήκε ευκαιρία να αρπάξει 150 ευρώ. Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη του καταστήματος οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ξεκίνησαν έρευνα και, τελικά, η κλοπή εξιχνιάστηκε. Δράστιδα ήταν μια 53χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα