Μαρτυρία για το θάνατο του Ηλία Καλαϊτζή: Έγινε γρήγορα, δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε

Βυθισμένοι στο πένθος είναι συγγενείς και φίλοι για τον άδικο χαμό του 39χρονου αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο σε χαράδρα στο όρος Τύμφη και άφησε πίσω του γυναίκα και τέσσερα παιδιά. 

Δίπλα στους πυροσβέστες που επιχειρούσαν για τον εντοπισμό του 39χρονου και ο φίλος του, ο πρόεδρος της λέσχης καταδρομέων Πρέβεζας που επιχειρούσε με οκταμελή ομάδα να βρει τα ίχνη του. Λίγο πριν τις 14.00 βρήκε νεκρό τον φίλο του. «Ένα από τα καλύτερα παιδιά. Οικογενειάρχης, με τέσσερα παιδιά, ένα πολύ καλό μέλος της κοινωνίας μας που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha o Βασίλης Ράπτης.

«Είχε μεγάλη αγάπη για το βουνό. Αυτά τα μέρη εδώ που χάθηκε, ήταν μεγαλωμένος εδώ πέρα, περπατούσε, τα ήξερε καλά τα μέρη αυτά. Δυστυχώς, ήταν δυστύχημα, έγινε πολύ γρήγορα, δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε σε κάτι. Υποχώρησε το χιόνι που πατούσε και έφυγε στο κενό. Όλοι φθάσαμε βράδυ, ανέβηκαν τα παιδιά της ΕΜΑΚ επάνω με φακούς, με βροχή, πολύ δύσκολες συνθήκες. Δεν μπόρεσαν σε πρώτη φάση να βρουν κάτι και με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες και δυστυχώς είχαμε το αποτέλεσμα αυτό», πρόσθεσε. 

 

Έως αυτήν την ώρα συνεχίζεται η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του καθώς η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσβατη και επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα