Μήνυση για ανθρωποκτονία για την περίεργη εξαφάνιση της Χαρούλας στη Μάνη

Μήνυση για ανθρωποκτονία για την περίεργη εξαφάνιση της Χαρούλας στη Μάνη

Μήνυση για ανθρωποκτονία σε βάρος της Χριστίνας της Μάνης, κατέθεσαν οι αδελφές της και η υπόθεση ξεθάφτηκε…

Η Σήμανση μήνες μετά την περίεργη εξαφάνιση της, μπήκε στο σπίτι της και πήρε δείγματα DNA.

Για τις σημαντικές αυτές εξελίξεις στην υπόθεση της Χριστίνας Εξαρχουλέα που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στη Στούπα Μεσσηνίας, μίλησε η νομική εκπρόσωπος των συγγενών της Γιάννα Παναγοπούλου, που βρέθηκε στο «Τούνελ».

Η υπόθεση έφυγε από το Α.Τ. Καρδαμύλλης και χρεώθηκε σε Εισαγγελέα της Καλαμάτας.

Μετά από αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Εξαρχουλέα, δόθηκαν οι απαντήσεις που βρίσκονται πλέον στα χέρια της δικαστικού λειτουργού. Η τελευταία συνομιλία ήταν με τον σύζυγο της που λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση, έφυγε για την Αμερική.

Η κυρία Παναγοπούλου ανέφερε ακόμα πως η Εισαγγελέας έδωσε εντολή να κληθεί και να καταθέσει ο σύζυγος της αγνοούμενης, αλλά δεν εντοπίστηκε και φάνηκε ως αγνώστου διαμονής. Το «Τούνελ» τον είχε βρει στην Αμερική και είχε μιλήσει μαζί του.

Η κυρία Παναγοπούλου είπε χαρακτηριστικά:

«Οφείλαμε να κινηθούμε νομικά. Υποβάλαμε μήνυση προκειμένου να φύγει η υπόθεση από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και να ανατεθεί σε εισαγγελικό λειτουργό για να ξεκινήσει μια ουσιαστική έρευνα. Θα ήθελα να επισημάνω πως στο παρελθόν η Χριστίνα είχε ξαναφύγει, αλλά δεν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της για μέρες. Την τελευταία φορά η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τον σύζυγό της την ίδια μέρα.  Ζητήσαμε, μεταγενέστερα βέβαια γιατί αυτό δεν έγινε όταν εξαφανίστηκε η Χριστίνα, τη συνδρομή ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, που μυρίζει αντικείμενα των αγνοουμένων και οδηγείται στα ίχνη τους. Δυστυχώς μετά από τόσο καιρό τα ίχνη της Χριστίνας είχαν αλλοιωθεί».

«Δεν έχω επαφές με τον γιο μου…»

Ο πεθερός της αγνοούμενης Χριστίνας δεν γνώριζε ότι ο Εισαγγελέας αναζητά τον γιο του σαν μάρτυρα και δεν τον βρίσκει. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο «Τούνελ» πως δεν διατηρεί επαφές μαζί του από τότε που έφυγε για την Αμερική μετά την εξαφάνιση της γυναίκας του.

«Κάνει παράπονα στον αδελφό μου που ζει στην Καλιφόρνια, ότι δεν τον υποστηρίξαμε να μείνει στην Ελλάδα. Έφυγε γιατί εδώ δεν έχει ψωμί. Εγώ τον τάιζα. Αυτός νόμιζε ότι όταν θα φύγει, η Χριστίνα θα παρουσιαστεί…», είπε χαρακτηριστικά. Όταν ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε πως οι αδελφές της Χριστίνας υπέβαλαν μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων, τόνισε:

«Καλά έκαναν. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ζει, είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Μακάρι να βρεθεί και να έρθει να μείνει μαζί μου… Δεν είναι μόνο νύφη, είναι και ανιψιά μου…».

Την έψαχνε η μητέρα της λίγο πριν πεθάνει…

Στο στούντιο βρέθηκαν η θεία της αγνοούμενης και ο ξάδελφος της. Όπως είπε η Τούλα Καραμάνου η αδερφή της και μητέρα της Χριστίνας πέθανε λίγους μήνες μετά, με τον καημό της.

«Μέχρι την τελευταία στιγμή ρωτούσε που είναι η Χριστίνα και πότε θα ‘ρθει. Εύχομαι ποτέ να μην ζήσει κάποιος κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σκληρό…» είπε συγκινημένη.

 

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα