Χαλκίδα: Ρομά πωλούσαν ηρωίνη, κοκαΐνη και χάπια

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας Ρομά που διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών σε χρήστες στην Εύβοια, οδήγησε η οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων σε έναν καταυλισμό σε περιοχή της Χαλκίδας.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 24 και 20 και οι τρεις γυναίκες 42, 27 και 20 χρόνων χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο τον συγκεκριμένο καταυλισμό για να «σπρώχνουν» ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές, όπως προέκυψε από την προανάκριση των ανδρών Δίωξης Ναρκωτικών, που έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στα καταλύματά τους μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας.

Στις κατοικίες των πέντε συλληφθέντων βρέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες έτοιμες προς πώληση με συνολικά 69,6 γραμμάρια ηρωίνης, 17 γραμμάρια κοκαΐνης και 173 ναρκωτικά χάπια, ενώ κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα για την επεξεργασία και πώληση των ναρκωτικών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και 1.550 ευρώ. Οι πέντε δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα