Νέος κόσμος: Μητέρα και παιδί έπεσαν από τον 5ο. Σοκαριστικές μαρτυρίες

Νέος κόσμος: Μητέρα και παιδί έπεσαν από τον 5ο. Σοκαριστικές μαρτυρίες

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία στο Νέο Κόσμο, όταν μητέρα αποφάσισε το απόγευμα της Τρίτης στις 4.30 μμ να βάλει τέλος στη ζωή της αλλά και στη ζωή του 4,5 ετών παιδιού της,πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μια μητέρα μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της ήταν αυτόπτης μάρτυρας της σκηνής, και παρά το γεγονός ότι έκανε έκκληση στη γυναίκα να μην πέσει από το μπαλκόνι, δεν κατάφερε να ανποφευχθεί το τραγικό συμβάν.  

Όπως εξιστορούν οι γείτονες στις δηλώσεις τους, η μητέρα πρώτα έριξε το κοριτσάκι από το μπαλκόνι και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Το παιδί  διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, χωρίς σφυγμό και  με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. 

 Έγινε  προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. 

Οι μαρτυρίες που συγκλονίζουν

Μία μητέρα που έμενε δύο στενά πιο μακριά από την πολυκατοικία που εκτυλίχθηκε η τραγωδία αλλά κι ένας ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας έμελλαν να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες της τραγικής σκηνής. 

Η μητέρα έκανε βόλτα με τα τα δύο παιδιά της και πέρασε κάτω από το μπαλκόνι:

"Άκουσα φωνές μωρού, κλάμματα και γύρισα επάνω και την είδα να κραταει το μωρό της. Της λέω: "Τι κάνετε με το μωρο; Μου απαντάει: "Τι κάνω;". Το μωρό φώναζε "Θέλω το μπαμπα μου". Της λέω: "Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα; Εκείνη την ώρα πέταξε το παιδί. Γυρισα το κεφάλι της μικρής μου της κορης να μη δει τίποτα, δεν ξέρω αν το είδε ο μεγάλος μου γιος. Πήγα τα παιδιά στη γωνία και τη βλέπω με το ένα πόδι εξω από τα κάγκελα. Της έλεγα σε παρακαλώ μην το κάνεις. Μη πηδήξεις, τι θες να κάνω; της έλεγα. Μου απαντάει: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ» κι έπεσε".  

Ένας ακόμα μάρτυρας, ο οποίος έμενε στην ίδια πολυτακοικία με τη γυναίκα που έπεσε στο "κενό" διηγείται: 

"Κοιτάω επάνω βλέπω τη μαμά που ήταν εξω από τα κάγκελα κι ακούω και μια γυναίκα (σ.σ. την πρώτη αυτόπτη μάρτυρα) να φωνάζει. Της λέω μπες μέσα, έρχομαι πανω αλλά άκουσα τον θορυβο και ειχε πεσει και η ίδια. Ήρθε ο πατέρας κόντευε να καταρρεύσει ο άνθρωπος με αυτά που είδε. Τον κράτησα".

Ο άνδρας έμενε στην ίδια πολυκατοικία και σχολίασε ότι "η οικογένεια του 5ου ήταν ήρεμοι σαν πρόβατα". Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για προβλήματα υγείας του παιδιού, ο γείτονας ανέφερε: "Ειχα ακούσει ότι είχε κάνει κάποιο χειρουργείο η μικρή όταν ήταν νεογέννητη".

Η επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου "Αγλαΐα Κυριακού":

"Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. 

Έγινε  προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40"

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα