Θέλω τον μπαμπά μου - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη διπλή τραγωδία στο Νέο Κόσμο

Θέλω τον μπαμπά μου - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τη διπλή τραγωδία στο Νέο Κόσμο

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα της Τρίτης στο Νέο Κόσμο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μία γυναίκα πέταξε το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη στο κενό. Η μητέρα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ το παιδάκι ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Την ώρα της τραγωδίας, ο σύζυγος και πατέρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμα, έχοντας μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του, ενώ οι ένοικοι προσπαθούσαν μάταια να μεταπείσουν τη γυναίκα.

«Έκρυψα τα παιδιά στην γωνία και την βλέπω έξω από τα κάγκελα... Την παρακάλεσα να κάνω κάτι εγώ, και μου απάντησε ‘’ότι δεν μπορείς να κανείς τίποτα και έπεσε στο κενό’’» δήλωσε σοκαρισμένος στον ΣΚΑΪ ένας μάρτυρας. 

«Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μια γυναίκα να κρατά ένα παιδάκι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα "τί κάνετε εκεί;" Δεν μου απάντησε. Τής ξαναφώναξα. Το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε "θέλω τον μπαμπά μου". Μού απάντησε ότι δεν βλέπω καλά, να βγάλω τα γυαλιά μου. Ρώτησα το γιο μου, που μου είπε ότι το μωρό ήταν έξω από τα κάγκελα» ανέφερε άλλος. 

«Τής έλεγα έμπα μέσα έμπα, αλλά μέχρι να βάλω παπούτσια να ανέβω είχε πέσει και εκείνη» δήλωσε άλλος μάρτυρας.

Οι ανακριτές και οι ψυχολόγοι της ελληνικής αστυνομίας προσπαθούν έως αυτή την ώρα να καταλάβουν τα αίτια της τραγωδίας. Τι οδήγησε τη μητέρα να δώσει τέλος στη ζωή του παιδιού της και τη δική της.

Το παιδί μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή παρά τις απέλπιδες προσπάθειές τους.

 

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα