Γιατί αποβλήθηκε από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών ο Καταδρομέας του ''Μακεδονία Ξακουστή''

Γιατί αποβλήθηκε από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών ο Καταδρομέας του ''Μακεδονία Ξακουστή''

Έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες τραβήχτηκε το βίντεο του αλεξιπτωτιστή ,ο οποίος κατά τη διάρκεια του τελευταίου εκπαιδευτικού του άλματος τραγούδησε το “Μακεδονία Ξακουστή” . Η έρευνα ΔΕΝ διατάχθηκε για το εμβατήριο ,όπως θα σπεύσουν να το παρουσιάσουν πολλοί.

Η έρευνα που ενδέχεται να εξελιχθεί σε ΕΔΕ με συνέπειες για τον αλεξιπτωτιστή , έχει να κάνει με τις παραβιάσεις των κανόνων ασφαλείας που παραβίασε και οι οποίες όπως λένε από το ΓΕΣ “θα μπορούσαν να ήταν μοιραίες”. Αυτό το αναφέρουν ,γιατί οι ανώτεροί του, είδαν ΄όλο το άλμα κι όχι μόνο το σημείο που έχει βιντεοσκοπήσει ,προφανώς ο ίδιος με το κινητό του.

Πηγές του ΓΕΣ επισημαίνουν ότι πάνω απ΄ όλα ,πρώτα απ΄ όλα είναι οι κανόνες ασφαλείας και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοεί για οποιονδήποτε λόγο.

Με το “Μακεδονία Ξακουστή” έχει γίνει παρά πολύ σπέκουλα τις τελευταίες ημέρες και όσοι την ξεκίνησαν για να πουλήσουν ψευτοπατριωτισμό και ότι άλλο πουλάνε , θα πρέπει να έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι έχουν προκαλέσει πρόβλημα εκεί που δεν υπήρχε. Το κακό είναι ότι τις συνέπειες δεν τις πληρώνουν οι ίδιοι άλλα άνθρωποι που παρασύρονται από τον ενθουσιασμό τους όπως ο νέος αλεξιπτωτιστής που αντί να ΄χει τα χέρια του εκεί που έπρεπε ενώ ήταν στο κενό βντεοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Να επαναλάβουμε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με το Μακεδονία Ξακουστή, το οποίο μπορούν να τραγουδούν οι Αλεξιπτωτιστές ακόμη κι όταν πέφτουν με το αλεξίπτωτο, αρκεί να μην βγάζουν ταυτόχρονα και selfie!

 «Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας….

Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα…

Έτσι λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας….

Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική….

Έτσι λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους….

Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες….Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα….

Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ…»


kranos

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα