Φθιώτιδα: Έκλεψε από ραπτομηχανή μέχρι ουίσκι και τρόφιμα

Φθιώτιδα: Έκλεψε από ραπτομηχανή μέχρι ουίσκι και τρόφιμα

Η ιστορία ξεκίνησε χθες βράδυ 22-02-2019 όταν κάτοικος του Λιανοκλαδίου ενημέρωσε το 100, ο οποίος κινούταν ύποπτα στην περιοχή και σε πυλωτές προσπαθώντας να ανοίξει αυτοκίνητα...

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που έκαναν αναζητήσεις την περιοχή, τον εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να βγαίνει από το κυλικείο του Σταθμού και τον συνέλαβαν.

Όπως αποδείχτηκε ο 40χρονος Ρομά, από τις Σοφάδες, είχε μόλις διαρρήξει το κυλικείο και έφευγε «φορτωμένος». Ο «ποντικός» είχε πάρει ότι «ψιλά» βρήκε στην ταμειακή και στη συνέχεια είχε κλέψει τσιγάρα, τρόφιμα, ουίσκι, ενώ πήρε και τον φορητό υπολογιστή.

Στον έλεγχο που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ένα δίπλωμα οδήγησης και κάρτα ανάληψης μετρητών τραπέζης, τα οποία είχε κλέψει νωρίτερα από αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή σπιτιού στο ΣΣ Λιανοκλαδίου.

Τέλος οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 40χρονος ρομά είχε στην κατοχή του και μια ραπτομηχανή και αναζητείται η ιδιοκτήτρια. Ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
Nikol Kap
Σχολιάστε το άρθρο: