Χαλάνδρι: Ψάχνουν τη γερμανίδα σύντροφο του ενοικιαστή. Το θύμα ήταν δεμένο

Χαλάνδρι: Ψάχνουν τη γερμανίδα σύντροφο του ενοικιαστή. Το θύμα ήταν δεμένο

Τη Γερμανίδα σύντροφο του ενοικιαστή του σπιτιού στο Χαλάνδρι, όπου χθες το απόγευμα εντοπίστηκε μία σορός σε προχωρημένη σήψη, αναζητούν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε μία προσπάθεια να ρίξουν φως στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, καθώς θεώρησαν ότι κάτι δεν πάει καλά, λόγω έντονης δυσοσμίας που προερχόταν μέσα από το ισόγειο σπίτι της οδού Κονίτσης στα Βόρεια Προάστια. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές η σορός ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι και  τα χέρια του θύματος ήταν δεμένα με σχοινί, ενώ το διαμέρισμα φέρεται να είχε ενοικιαστεί από τον 64χρονο, ο οποίος διέμενε εκεί μαζί με την Γερμανίδα σύντροφό του.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση το πτώμα ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον ηλικιωμένο- λόγω της σωματικής διάπλασης-  και αυτός είναι και ο λόγος που αναζητούν τη σύντροφό του. Ωστόσο, αυτό- τουλάχιστον μέχρι χθες- επρόκειτο για εκτίμηση και όχι για ασφαλές συμπέρασμα.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο και έκανε μία πρώτη αυτοψία στο πτώμα διαπίστωσε πως το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να αποδίδεται ο θάνατος σε αυτό, καθώς πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή.  Από την όψη του πτώματος εκτιμάται πως βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο για περίπου ένα μήνα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εξερεύνηση του χώρου, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως να βοηθήσουν στην πορεία των ερευνών. Παράλληλα, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο ισόγειο διαμέρισμα πήραν καταθέσεις από τους γείτονες, οι οποίοι ανέφεραν πως το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής περίπου τον τελευταίο ένα μήνα και πως είχε διαπιστωθεί η απουσία τους. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί ψάχνουν επίσης τους συγγενείς του ενοικιαστή για να πάρουν δείγματα DNA και να διαπιστώσουν αν ταυτίζονται με αυτό της σορού που εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι για να πουν με βεβαιότητα αν ανήκει στον 64χρονο ενοικιαστή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα