Πόρισμα σοκ για την επίθεση στο Τζήλο - Τον χτυπούσαν με σφυρί ακόμα και στο κεφάλι

Πόρισμα σοκ για την επίθεση στο Τζήλο - Τον χτυπούσαν  με σφυρί ακόμα και στο κεφάλι

Σοκάρουν τα όσα αναγράφονται στο πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης, σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου.

Το πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το dikisports.blogspot.com. εκτός από αποκαλυπτικό είναι και σοκαριστικό σχετικά με τις λεπτομέρειες της επίθεσης στον Έλληνα διαιτητή, όπου εκτός των άλλων υποστηρίζετια ότι δέχθηκε χτυπήματα ακόμα και με σφυρί!

Συγκεκριμένα, στο πόρισμα αναγράφεται ότι οι δράστες έσπασαν τον τζάμι της πόρτας με σφυρί, ξεκλείδωσαν την πόρτα και στη συνέχεια έσυραν έξω τον διαιτητή. «Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν».

Το πόρισμα κάνει αναφορά και στη μαρτυρική κατάθεση Τζήλου: «Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διεγνώσθη οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων. Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα