Ξεσπά ο πατέρας της 13χρονης που πέθανε από περιτονίτιδα: Έγιναν πολλά λάθη

Ξεσπά ο πατέρας της 13χρονης Ιωάννας στην Λαμία που έχασε την ζωή του από περιτονίτιδα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα είναι το δεύτερο παιδί που μέσα σε ένα χρόνο χάνει την ζωή της από περιτονίτιδα.

Ήταν Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, όταν το κορίτσι, εισήχθη με πόνους στην κοιλιά στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας όμως, αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 7 το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο πατέρας της άτυχου 13χρονου κοριτσιού ξέσπασε μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο του Star.

«Εμείς ζητάγαμε να έρθει να το δει χειρουργός και αυτοί κρίνανε ότι πρέπει να εισαχθεί στην παιδιατρική και να το παρακολουθούν. «Παίζανε», δεν υπάρχει άλλη λέξη που μπορώ να βρω»» λέει ο πατέρας της 13χρονης.

Δέκα ημέρες μετά τον τραγικό χαμό της Ιωάννας, ο πατέρας της 13χρονης καταγγέλλει πως έγιναν πολλά ιατρικά λάθη και μάλιστα όχι μόνο από έναν γιατρό αλλά από δύο.

«Έγινε η εγχείρηση, μας ενημέρωσαν μετά ότι πήγε πάρα πολύ καλά και πριν κλείσουν 24ώρες το παιδί πέθανε και με πολύ άσχημο τρόπο, από ότι μας είπαν ιατροδικαστές. Δεν ξέρω ποιος φταίει πιο πολύ και πιο λίγο, αλλά σίγουρα φταίνε πολλοί. Γίνανε αλλεπάλληλα λάθη από πολλούς».

Να σημειωθεί πως η 13χρονη Ιωάννα είχε πάει ξανά στο Νοσοκομείο Λαμίας με πόνους στο στομάχι.

«Είχε πάει στα εξωτερικά ιατρεία και το είχε πει δημόσια ο ίδιος ο ΠΕΣΥάρχης, ο οποίος έχει την έδρα του στη Λάρισα» εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Διαλυνάς.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα