Έγκλημα στη Ρόδο: Ανοίγουν στόματα - Θύμα βιασμού 18χρονη από τον ένα δράστη

Έγκλημα στη Ρόδο:  Ανοίγουν στόματα  - Θύμα βιασμού 18χρονη από τον ένα δράστη

Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι στο παρελθόν έπεσε θύμα βιασμού 

Στενεύει μέρα με τη μέρα ο κλοιός για τον 19χρονο  που κατηγορείται μαζί με τον 21χρονο  για την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στις 27 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες-σοκ που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα προηγούμενα 24ωρα μία 18χρονη κατήγγειλε στη λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Αλβανό!

Κατά τις πληροφορίες η κοπέλα ανέφερε στους λιμενικούς πως ο 19χρονος τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα, τον οποίο μάλιστα κατονόμασε, αλλά δεν θέλησε να δώσει επίσημη κατάθεση. Εκτός από αυτήν την καταγγελία, η οποία καίει τον 19χρονο, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να έχουν γίνει και άλλες δύο καταγγελίες από κορίτσια που ισχυρίζονται ότι λίγο έλειψε να πέσουν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του 19χρονου Συγκεκριμένα, μία 17χρονη και μία 18χρονη φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές ότι στο παρελθόν ο 19χρονος είχε αποπειραθεί να τις βιάσει!

Ωστόσο, απέφυγαν κι εκείνες να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία, πιθανότατα από φόβο να μη στιγματιστούν από τη μικρή κοινωνία του νησιού. Λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλόμενων, οι λιμενικές Αρχές θα ενημερώσουν την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ώστε οι συγκεκριμένες πληροφορίες να συνεκτιμηθούν στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό στην Αστυνομία. Ο σκοπός της επίσκεψής της στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, όπου πήγε συνοδευόμενη από μία φίλη της, ήταν για να ζητήσει τη συνδρομή των Αρχών σε περίπτωση που δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μαζί τους. 

Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους, είχαν συμβουλέψει τότε τις δύο κοπέλες να δώσουν τα ονόματα των νεαρών με τους οποίους σχετίζονταν, όπως και έκαναν. Ωστόσο, τα κορίτσια δεν προχώρησαν σε μήνυση ή καταγγελία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αδίκημα για να κινητοποιηθούν οι Αρχές.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Espressonews.gr
Σχολιάστε το άρθρο: