Λάρισα: Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 22χρονου. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Λάρισα: Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 22χρονου. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του 22χρονου που πέθανε την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα, έδωσε η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο Αλέξανδρος Τσιάλτας πέθανε από «βαριάς μορφής ηλεκτροπληξία», η οποία προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί και όχι από πιστολάκι μαλλιών, όπως είχε αρχικά ειπωθεί.

Η  ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του άτυχου νεαρού, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα του και κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, κυρίως στα χέρια του.

Για αυτόν το λόγο παραγγέλθηκε να γίνει νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του νεαρού, στη Λάρισα, με στόχο να διαπιστωθεί με ποιον τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον Αλέξανδρο και τον οδήγησε στο θάνατο.

Όχι μόνο οι μαρτυρίες, αλλά και η στάση του σώματος του νεαρού, όπως βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, μαρτυρούν ότι για το θάνατό του ευθύνεται το ηλεκτρικό καλοριφέρ που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί.

Εικάζεται, μάλιστα πως, ο νεαρός υπέστη ηλεκτροπληξία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Συγγενείς και φίλοι του νεαρού τον αποχαιρέτισαν το μεσημέρι της Τρίτης, στη γενέτειρά του, τον Προφήτη Ηλία στο Καρπενήσι, ενώ οι γονείς του προσανατολίζονται σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα ρίξουν άπλετο φως στον τρόπο και τα αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα