Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τις τελευταίες ώρες της Αγγελικής

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία της Αγγελικής, που έπεσε νεκρή από το χέρι του πατέρα της στην Κέρκυρα.

Όπως αποκαλύπτεται, κανένας από τους συγγενείς της νεαρής κοπέλας δεν γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος την έβαζε να κουβαλάει στην πλάτη της ακόμα και σάκους με λάσπη.

Στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 16 της χρόνια στην Αλβανία επέστρεψε η σορός της άτυχης Αγγελικής. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε τα ξημερώματα της Τρίτης τη σορό της.

“Ζητάμε βοήθεια από το κράτος για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας” δήλωσε ένας από τους συγγενείς της κοπέλας, μιλώντας στο STAR.

Λίγες μέρες πριν από το τραγικό έγκλημα η άτυχη 29χρονη ανυποψίαστη μαγείρευε με τον πατέρα της. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή "Μαζί σου" του ΣΚΑΪ ακούγεται η Αγγελική να δίνει οδηγίες για την πίτα που έφτιαχναν. Λίγο αργότερα εκείνος τη δολοφόνησε, ξεκινώντας να τη χτυπά μέσα στην κουζίνα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ίδιου καναλιού, λίγο μετά από τα πρώτα χτυπήματα η άτυχη κοπέλα πήδηξε από το παράθυρο και ο πατέρας της την κυνήγησε στον κήπο όπου και την αποτελείωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα