Πήλιο: Ζευγάρι τσακώθηκε και πήδηξε από μπαλκόνι

Πήλιο: Ζευγάρι τσακώθηκε και πήδηξε από μπαλκόνι

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές ενός ζευγαριού στο Πήλιο, στην Πορταριά, δεν εξελιχθήκαν όπως θα περίμεναν, με τους δύο να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι μετά από άσχημο καυγά που είχε τα ξημερώματα, κατέληξε να πέφτει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου που διέμενε.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο άνδρας ανακάλυψε «περίεργα» μηνύματα στο κινητό της γυναίκας και αφού είχαν καταναλώσει αλκοόλ, τα «αίματα» δεν άργησαν να ανάψουν.

Το νεαρό ζευγάρι, ένας 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη και μία 32χρονη από την Καρδίτσα, έκανε διακοπές στην Πορταριά. Στις 5 σήμερα το πρωί, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 34χρονος φέρεται να ανακάλυψε κάποια «περίεργα» μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 32χρονης, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν έντονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη φέρεται να τον χαστούκισε στο πρόσωπο και εκείνος εκτιμάται ότι την έσπρωξε. Η νεαρή γυναίκα, φέρεται να άνοιξε την μπαλκονόπορτα του δωματίου του 1ου ορόφου και πήδηξε από ύψος τριών μέτρων! Ο άντρας, μάλλον φοβούμενος μην κατηγορηθεί ότι την έσπρωξε, πήδηξε και αυτός, σύμφωνα με το magnisianews.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η 32χρονη να υποστεί κακώσεις στην πλάτη και ο 35χρονος να σπάσει το πόδι του.

Πανικοβλημένοι οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για τους τραυματίες και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, που παρέλαβαν το ζευγάρι και τους μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται.

Για το περιστατικό την έρευνα ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, ωστόσο, η γυναίκα δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μη θεωρείται πως υπάρχει αδίκημα.

in

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα