Ηράκλειο: Ο αστυνομικός έκανε τον πελάτη και τους συνέλαβε για μαστροπεία

Ηράκλειο: Ο αστυνομικός έκανε τον πελάτη και τους συνέλαβε για μαστροπεία

Στη σύλληψη ενός 60χρονου και μίας 37χρονης αλλοδαπής με την κατηγορία της μαστροπείας, προχώρησαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές σε περιοχή του δήμου Φαιστού.

Η σύλληψη των δύο ατόμων έγινε ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 60χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος και η 37χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος, προήγαγαν στην πορνεία 45χρονη αλλοδαπή, με θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα, για να συνευρεθεί ερωτικά με την 45χρονη. Μόλις πλήρωσε με τα χαρτονομίσματα που ήταν προσημειωμένα, ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Από τις αρχές κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 960 ευρώ, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 45χρονης, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Η προανάκριση γίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα