Σύρος: Συγκλονίζουν οι γονείς της 3χρονης που έφυγε ξαφνικά - Ευχαριστούμε

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού που χάθηκε τόσο άδικα πριν λίγες ημέρες και σκόρπισε στο πένθος ολόκληρο το νησί της Σύρου!

«Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε και μας συμπαραστέκεστε καθημερινά στο βαρύ πένθος μας» αναφέρει η οικογένεια της μικρής Μαρκησίας.

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια της Μαρκησίας ευχαριστεί θερμά όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους. Μέσα στο πόνο και στην απέραντη θλίψη τους η δικιά σας αγάπη αποδείχτηκε πολύ μεγάλη, όπως και η ευγνωμοσύνη σας για το μεγαλείο ψυχής που επιδείξατε, καθώς συγκεντρώθηκε ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Επιθυμία της οικογένειας, ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αφού δεν μπορεί να χαμογελάσει ξανά το δικό τους παιδί, ας χαμογελάσουν κάποια άλλα…

Περαιτέρω, έχουν προχωρήσει στο κλείσιμο του λογαριασμού που με πρωτοβουλία τους ανοίχτηκε για οικονομική στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Μαρκησία άφησε μεγάλο κενό και αυτές τις δύσκολες στιγμές ήταν μεγάλο βάλσαμο για την οικογένεια η αγάπη και οι προσευχές σας.

 

cyclades24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα