Τρόμος για δύο τουρίστριες στη Μύκονο - Προσπάθησαν να τις βιάσουν

Τρόμος για δύο τουρίστριες στη Μύκονο - Προσπάθησαν να τις βιάσουν

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η νυχτερινή έξοδος για δύο νεαρές τουρίστριες στη Μύκονο, όπως αποκάλυψε πασίγνωστος επιχειρηματίας του νησιού σε ανάρτησή του στο facebook!

Οι εντυπωσιακές κοπέλες δέχθηκαν επίθεση από δύο αγνώστους, οι οποίοι αποπειράθηκαν να τις βιάσουν μπροστά στην είσοδο του δωματίου που νοίκιαζαν στη Χώρα! Ωστόσο, η μία κατάφερε να τους ξεγλιστρήσει, να ανοίξει την πόρτα και να βάλει τις φωνές σηκώνοντας στο πόδι ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στην «Espresso» ο ίδιος επιχειρηματίας, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Βαστάο, στη Χώρα της Μυκόνου. Φεύγοντας τα ξημερώματα από το κλαμπ όπου διασκέδαζαν, οι δύο τουρίστριες, ηλικίας περίπου 24-25 χρόνων, αντιλήφθηκαν ότι τις ακολουθούσαν δύο μελαψοί άνδρες, ένας ψηλός και ένας μετρίου αναστήματος. Φτάνοντας στο διαμέρισμά τους έτρεξαν προς την πόρτα για να γλιτώσουν, όμως οι δύο άνδρες τις πρόλαβαν και έσπρωξαν με φόρα την πόρτα, με αποτέλεσμα να μπουν και αυτοί μέσα.

«Ενδεχομένως τις ακολούθησαν και, όταν πήγαν να μπουν στο διαμέρισμά τους, τις έσπρωξαν μέσα και προσπάθησαν να τις βιάσουν, ενώ τις χτύπησαν στο σώμα και το πρόσωπο. Η μία κατάφερε τελικά να ξεφύγει, άνοιξε την πόρτα και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή» ανέφερε ο γνωστός επιχειρηματίας.

«Ετρεξαν να βοηθήσουν»

«Οι γείτονες, ακούγοντας τις φωνές, έτρεξαν να βοηθήσουν. Λίγο αργότερα έφτασα και εγώ και μου μετέφεραν τι είχε συμβεί. Καλέσαμε την Αστυνομία, η οποία πήρε υλικό από τις κάμερες και μίλησε και με τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων όπου έμεναν τα κορίτσια και με τους υπευθύνους του νυχτερινού μαγαζιού. Εδωσα και εγώ κατάθεση» τόνισε ακόμη, προσθέτοντας ότι οι κοπέλες ήταν τόσο τρομοκρατημένες και εξαντλημένες, ώστε δεν πήγαν καν στο τμήμα για να υποβάλουν μηνύσεις σε βάρος των επίδοξων βιαστών τους, παρά αναχώρησαν το αμέσως επόμενο πρωί για την πατρίδα τους, πιθανότατα τη Γαλλία. «Ο λόγος που δημοσιοποίησα το γεγονός είναι για να δραστηριοποιηθεί ο κόσμος και να βοηθήσει με πληροφορίες, μήπως μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες» κατέληξε ο επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα