Εγκαυματίας πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό. Στους 85 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από τις φωτιές

Εξιτήριο πήρε την Τετάρτη ένας εγκαυματίας από τον Ευαγγελισμό και ακόμη ένας εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας, πλέον, 42 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 10 σε ΜΕΘ και ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

Στους 85 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από τις φωτιές στην Αττική. 1 αγνοούμενος

Δέκα ημέρες μετά την τραγωδία στην Ανατολική Αττική και υπάρχουν ακόμα οικογένειες οι οποίες εξακολουθούν να αγωνιούν για τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων DNA που θα ταυτοποιήσουν έξι με επτά σορούς. Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των αγνοουμένων είναι πλέον 1, καθώς, όπως διαπιστώνεται, υπήρξαν πολλές διπλές καταγραφές στην σχετική ηλεκτρονική βάση.

Στο Νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδή, ομάδα ιατροδικαστών εργάζεται ασταμάτητα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία απόδοσης των σορών στους συγγενείς, επιστρατεύοντας ακόμα και τη μέθοδο της ιατροδικαστικής στόματος προκειμένου να ταυτοποιηθούν, με βάση τα οδοντογράμματα, τα θύματα που απανθρακώθηκαν και δεν είναι δυνατόν να δοθούν απαντήσεις από το DNA.

Αφού χρειάστηκε να περάσει μια εβδομάδα ώστε να δοθεί ένας πρώτος αριθμός αγνοουμένων στη δημοσιότητα, πλέον σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό αγνοούνται 8 άνθρωποι με βάση τις αναζητήσεις από συγγενικά τους πρόσωπα.

Βαρύτατες κατηγορίες και μηνύσεις από τις οικογένειες των θυμάτων – Ποιους θεωρούν υπεύθυνους

 Αυτή η εικόνα δεν μπορεί να συγκριθεί - Έλιωσαν. Σοκάρει αστυνομικός για την πυρκαγιά στο Μάτι


newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα