Ιδ. Ερευνητής Γ. Τσούκαλης για δίδυμες: Εχουμε μια πληροφορία ότι ήταν στη θάλασσα

Ιδ. Ερευνητής Γ. Τσούκαλης για δίδυμες: Εχουμε μια πληροφορία ότι ήταν στη θάλασσα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου που αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, λίγο αφότου ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Ήδη έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός amber alert ενώ ύστερα από αίτημα του πατέρα τους Γιάννη Φιλιππόπουλου προς βοήθεια για τον εντοπισμό τους συνδράμει και ο ιδιωτικός ντέντεκτιβ Γιώργος Τσούκαλης.

Ήδη οι γονείς των δυο μικρών κοριτσιών έχουν δώσει δείγμα DNA στο νεκροτομείο ενώ επισκέφθηκαν και τα νοσοκομεία στα οποία πήγαν τραυματίες από την φονική πυρκαγιά χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Η Βασιλική και η Σοφία βρίσκονταν μαζί με τον παππού τους Φίλιππο Φιλιππόπουλο και τη γιαγιά τους Σοφία, που και εκείνοι αγνοούνται, όταν έφθασε η πυρκαγιά στο Μάτι.

Τσούκαλης: Εχουμε μια πληροφορία για τις δίδυμες ότι ήταν στη θάλασσα - Τι λέει ο Πρόεδρος από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Πρόεδρος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην ιστορία των δύο κοριτσιών: «Ανάγκη των συγγενών είναι οι άνθρωποι τους να βρίσκονται κάπου, να κολυμπούν ή να είναι κάπου αλλού. Εμείς δουλεύουμε θεσμικά. Είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή. Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να τους δοθεί μια απάντηση ουσιαστική».

Αμέσως μετά στον «αέρα» βγήκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος αναφερόμενος στη μαρτυρία μιας γυναίκας διατήρησε την ελπίδα ζωντανή για τις δίδυμες: «Είναι γεγονός ότι είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος».

«Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τι λέμε στους ανθρώπους που πονούν και ελπίζουν, να είναι θεσμική η διαδικασία, υπάρχουν πολλά σενάρια στα social, θα τους τρελάνουν τους ανθρώπου», κατέληξε, ενοχλημένος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Οσο μιλούσε ο κ. Τσούκαλης στον αέρα του ΣΚΑΪ ακούγονταν οι ανεσταναγμοί του κ. Γιαννόπουλου ο οποίος όπως είχε ξεκαθαρίσει και νωρίτερα πρέπει να υπάρχει προσοχή με τους ανθρώπους που πονάνε. «Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τι λέμε στους ανθρώπους που πονάνε και ελπίζουν, να είναι θεσμική η διαδικασία, υπάρχουν πολλά σενάρια στα social, θα τους τρελάνουν τους ανθρώπου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα