Έκαναν νεκροταφείο το Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανείς! Οργή λαού

Έκαναν νεκροταφείο το Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανείς! Οργή λαού

Οργισμένες είναι πλέον οι αντιδράσεις των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Στο στόχαστρο και ο Ηλίας Ψινάκης.

“Αυτό που έγινε ήταν φονικό, είμασταν τελείως αβοήθητοι. Μας έστειλαν να καούμε και να πνιγούμε” επιμένουν οι κάτοικοι για την τραγωδία της Δευτέρας (23.7.2018).

Χαρακτηριστική της οργής είναι η παρέμβαση μίας 41χρονης κατοίκου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η οποία είπε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης (!) επειδή, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, οι κάτοικοι δεν είχαν καμία βοήθεια την κρίσιμη ώρα που η φωτιά διέσχισε τη Λεωφόρο Μαραθώνος και πέρασε στο Μάτι.

Όπως είναι γνωστό ο υπουργός το πρωί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μάτι δήλωσε ότι ο ίδιος έστειλε έγκαιρα τα “βατράχια” (σ.σ. τις δυνάμεις των Ομάδων Υποβρύχιων Καταστροφών) για να βοηθήσουν τους κατοίκους και λίγο αργότερα στο BBC επέρριψε την ευθύνη για τα θύματα στους ίδιους επειδή αγνόησαν τους κανόνες και τους νόμους.

“Κανένας μα κανένας δεν ήταν δίπλα μας…  Ούτε αστυνομία ούτε πυροσβεστική, ούτε κανένας άλλος. Αυτό που έγινε ήταν φονικό. Είμασταν αβοήθητοι. Μας έστειλαν να καούμε σαν τα ποντίκια και να πνιγούμε. Έκαναν νεκροταφείο το Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανένας” σημείωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η 41χρονη κάτοικος.
“Λέει ψέμματα ο Ψινάκης” λέει η κάτοικος από το Μάτι

Χείμαρρος ήταν όμως η αγανακτισμένη κάτοικος και για τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, αφού, όπως σημείωσε η ίδια, ήταν κυριολεκτικά άφαντος και ότι λέει ψέμματα πως κάηκε το σπίτι του.

“Το σπίτι του είναι μια χαρά, κάηκαν δύο – τρεις φοίνικες απέξω” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε με νόημα:

“Ένα άνθρωπος δεν βρέθηκε να ζητήσει μια συγνώμη”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα