Δώρα Ζέμπερη: Θα τον σκοτώσω - Ξέσπασαν οι γονείς της

Δώρα Ζέμπερη:  Θα τον σκοτώσω - Ξέσπασαν  οι γονείς της

Ξέσπασαν οι γονείς της άτυχης εφοριακού μόλις αντίκρισαν  τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της κόρης τους,  Εμμανουήλ Σοροπίδης, τον καθ ομολογίαν δολοφόνο της άτυχης κοπέλας. Κατά την προσαγωγή του κατηγορούμενου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας,  οι συγγενείς του θύματος μόλις τον είδαν δεν άντεξαν και ξέσπασαν εναντίον του.

Δεύτερη μέρα ήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο Β´ νεκροταφείο Αθηνών πάνω από τον τάφο φιλικού της προσώπου.

Θα βάλω να σε σκοτώσουν μέσα στη φύλαξη. Δεν θα ζήσεις θα έχεις φρικτό θάνατο», φώναζε ο πατέρας της εφοριακού όσο οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να τον κρατήσουν σε μακρινή απόσταση από τον κατηγορούμενο Μανώλη Σοροπίδη.

Την ίδια ώρα η μητέρα της άτυχης εφοριακού είπε απευθυνόμενη στους άνδρες της αστυνομίας που προσήγαγαν τον Σοροπίδη στο δικαστήριο: «Μας πέθανε μας πήρε το παιδί μας κι εσείς τον προστατεύετε να μην πέσουμε πάνω του, δεν ντρέπεστε. Αίσχος».

Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, λόγω ασθένειας του συνηγόρου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου Εμμανουήλ Σοροπίδη.

Στο δικαστήριο εστάλη ιατρική βεβαίωση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο», είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού με την έναρξη της δίκης. Ανέφερε μάλιστα ότι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με το συνήγορο του με την εισαγγελέας της έδρας να αναφέρει πως «δεν είναι πράγματα αυτά και δεν μπορεί ο συνήγορος να εγκαταλείπει τον εντολέα του στη μέση της διαδικασίας». Τελικά, η γραμματεία του δικαστηρίου επικοινώνησε με το συνήγορο και διαπίστωσε- όπως ανέφερε και η εισαγγελέας – ότι η απουσία του δεν είναι προσχηματική

Στην επόμενη συνεδρίαση, το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί αν θα καλέσει σε κατάθεση τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του θύματος, ο οποίος στην πραγματογνωμοσύνη επί του γενετικού υλικού αναφέρεται σε δείγματα που πιθανότατα δηλώνουν παρουσία και τρίτου προσώπου στην σκηνή του εγκλήματος.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα