Σοκάρει η αυτοκτονία του 15χρονου: Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν, γράφει στο τελευταίο σημείωμα

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία ενός 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη, ο οποίος σε σημείωμα που άφησε κατήγγειλε έξι άτομα για bullying!

Το άψυχο σώμα του 15χρονου βρήκαν νωρίς το πρωί οι γονείς του, οι οποίοι βρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δώσουν κατάθεση.

 Το αγόρι που είχε μόλις τελειώσει την Γ’ Γυμνασίου απαγχονίστηκε στο σπίτι του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Ο νεαρός μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος έχοντας δίπλα του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε την μοιραία απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα αναφέρεται σε έξι συγκεκριμένα πρόσωπα και σε κάποια περιστατικά, τα οποία τον έφεραν στο απροχώρητο.

Όπως όλα δείχνουν η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν ο σχολικός εκφοβισμός που του ασκούσαν συμμαθητές του.

«Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν»

Το αγόρι άφησε πίσω του πολλά σημειώματα που εξηγεί τι περνούσε στο σχολείο.Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ μάλιστα, στο τελευταίο από αυτά κατονομάζει 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς. Όπως αναφέρει ο ανήλικος αυτόχειρας αυτά τα παιδιά του έκαναν bullying με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείωμα ο 15χρονος έγραφε «Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν». Στο ίδιο σημείωμα το αγόρι γράφει ότι αγαπάει τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδελφό του.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ο 15χρονος έγραφε: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Πρόκειται για τον γιο γνωστού πολιτικού στελέχους της αντιπολίτευσης, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα, μετά την επιστροφή του από νυχτερινή έξοδο.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του Τμήματος Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της ΕΛ.ΑΣ. Οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ζητηθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκομένους, τους γονείς αλλά και τους καθηγητές του άτυχου νεαρού. «Δεν στοιχειοθετείται κάποιο αδίκημα έως αυτή την ώρα. Μιλάμε για μια αυτοκτονία ενός νεαρού παιδιού και εξετάζεται τι μπορεί να τον οδήγησε σε αυτό το σημείο», υποστήριξαν στον «Ε.Τ.» αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι γονείς αλλά και ο μεγαλύτερος αδερφός του άτυχου 15χρονου είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, καθώς κανείς δεν μοιάζει να γνώριζε τι ακριβώς φαίνεται πως περνούσε το παιδί με το οποίο ζούσαν καθημερινά.

Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όπως ξεκαθαρίζουν αστυνομικές πηγές που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σημαντικές θεωρούνται και οι καταθέσεις που θα κληθούν να δώσουν φίλοι και συμμαθητές του 15χρονου, ούτως ώστε να διαπιστωθεί από τις αρχές αν τελικώς του γινόταν bullying από τα συγκεκριμένα άτομα, με ποιον τρόπο και σε ποιο βαθμό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα