Λέρος: Στον εισαγγελέα οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Λέρος: Στον εισαγγελέα οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ενώπιον του εισαγγελέα της Κω, θα βρεθούν σήμερα οι γονείς των παιδιών που κατηγορούνται ότι μετέτρεψαν το σπίτι τους σε κολαστήριο. Πατέρας και μάνα κατηγορούνται για βιασμό.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας και η μάνα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους. Η φρίκη αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της θείας των παιδιών.

Τα θύματα είναι ένα 13χρονο κορίτσι, ένα αγοράκι 8 ετών και ένα 17χρονος με νοητική υστέρηση  Το τέταρτο ενήλικο παιδί έχει εγκαταλείψει το σπίτι «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.

Ο πατέρας φέρεται πως έχει ομολογήσει τις πράξεις τoυ, αλλά η μητέρα αρνείται ότι συμμετείχε στους βιασμούς. Ωστόσο η 13χρονη δηλώνει κατηγορηματικά ότι και η μητέρα έπαιρνε μέρος στις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος των παιδιών…

Όλα δείχνουν ότι η φρίκη ήρθε στο φως όταν η μικρή κόρη του ζευγαριού άνοιξε την καρδιά της αποκαλύπτοντας όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Εκεί το μικρό παιδί αποκάλυψε την κόλαση που ζούσε στο σπίτι η ίδια και τα αδέλφια της και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι που αποκάλυψε τον βιασμό των τριών παιδιών από τους ίδιους τους τους γονείς.

Ο πατέρας και η μητέρα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους. Την πρώτη καταγγελία έκανε η θεία των παιδιών και στη συνέχεια τα γεγονότα εξελίχθηκαν με ταχύτατο ρυθμό. Σύμφωνα με τα όσα φαίνεται ότι είπε η 13χρονη κοπέλα τόσα η ίδια όσο και ο 8χρονος αδελφός της υπέστησαν κακοποίηση. Η μικρή μάλιστα είπε ότι σε αυτή συμμετείχε και η μητέρα της.

Τώρα ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν έχει υποστεί κακοποίηση το τρίτο παιδί το οποίο έχει προβλήματα υγείας ή ακόμη και το ενήλικο παιδί της οικογένειας το οποίο φέρεται πως έχει εγκαταλείψει το σπίτι.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα