Τραγωδία στην Μεταμόρφωση: Θα είχα σκοτωθεί αν είχα προχωρήσει μισό μέτρο

Τραγωδία στην Μεταμόρφωση: Θα είχα σκοτωθεί αν είχα προχωρήσει μισό μέτρο

Τραγικός είναι ο απολογισμός τροχαίου στην Μεταμόρφωση σήμερα το πρωί στις 08:20. Ένα αυτοκίνητο έπεσε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 70χρονος άνδρας.

Ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ έχοντας κάταγμα στην κλείδα και εκτιμάται ότι εντός της ημέρας μπορεί να πάρει εξιτήριο. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε πάρει κάποια φάρμακα που επηρέασαν την ικανότητά του να οδηγεί.

Η 9χρονη κόρη του οδηγού έχει υποστεί σοκ, φέρει ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται στο Παίδων, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Από την μέχρι τώρα έρευνα δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι ο οδηγός είχε αυξημένη ταχύτητα.

Ο 70χρονος νεκρός εντοπίστηκε από τον γαμπρό του που τον αναζήτησε καθώς είχε αργήσει από την καθημερινή του βόλτα.

Στο μεταξύ σοκάρει η μαρτυρία του 78χρονου αυτόπτη μάρτυρα που τραυματίσθηκε από την ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου. Ο 78χρονος φέρει ελαφρά τραύματα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΚΑΤ, πήρε εξιτήριο. «Αν καθόμουν στην άλλη πλευρά στο παγκάκι, θα ήμουν νεκρός», λέει και δείχνει τα τραύματά του, σα να μην πιστεύει ακόμη ότι γλίτωσε από τον εφιάλτη που έζησε. «Καθόμουν ήρεμος και περίμενα το λεωφορείο που συνήθως αργεί. Καθόμουν στη δεξιά πλευρά στο παγκάκι. Το αυτοκίνητο έπεσε στην αριστερή πλευρά. Αν καθόμουν εκεί θα ήμουν νεκρός. Με χτύπησε στα πόδια. Το παγκάκι έπεσε προς τα πίσω και εγώ μαζί. Δεν κατάλαβα τί είχε συμβεί. Στα δύο μέτρα είχε σκοτώσει τον άνθρωπο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα