Βόλος: Στη φυλακή ο ιερέας που ασέλγησε σε 11χρονη με την ανοχή της μητέρας

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Βόλου, με την κατηγορία της ασέλγειας επ’ αμοιβή, ο 80χρονος πρώην ιερέας, που είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν ασελγήσει σε μια 11χρονη με τις «ευλογίες» της μητέρας της.

Η 30χρονη Βουλγάρα μητέρα του κοριτσιού αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισής της στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος (έχει τεθεί σε αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος) είχε συνευρεθεί στο παρελθόν και με την 30χρονη μητέρα αντί οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων, αλλά φέρεται ότι την έπεισε να κάνει το ίδιο και με την 11χρονη κόρη της.

Το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικός της Ασφάλειας εντόπισε τον ιερέα, την 30χρονη και το ανήλικο κορίτσι να κινούνται στο κέντρο του Βόλου, τους ακολούθησε και μόλις είδε την 11χρονη να μένει μόνη μέσα στο αυτοκίνητο του 80χρονου με προορισμό την παραλία Αναύρου, ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του, που τον συνέλαβαν με κατεβασμένα παντελόνια!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα